Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placev
Da, ali kod njih se vozilo iz totalne štete otpisuje i odjavljuje, nije moguće registrovati ponovo.
Da, fift... Sa onom cupi što podvriskuje 

Veljo nisi spomenuo da je krak šasije na tom Fokusu varen, što pravi ogromnu razliku.
De se sećam, to sam gledao davno.
Ne vidim ovo što je Ftj postavio u postu.
Ne vidim ovo što je Ftj postavio u postu.
Varen, nevaren, šta god mu radio on jesvoje odsvirao. Nikada neće biti ni blizu bezbedan ko nelupan.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Pa dobro, ali ako krakovi šasije na autu nisu oštećeni, auto je moguće popraviti, bez rizika po bezbednost.
Potvrdjujem ovu pricu, moj drug iz Novog Sada je bio prvi vlasnik ovog auta koji je kupio nov u salonu i slupao se sa njim na autoputu za BG. Ove slike sam bukvalno gledao u njegovom telefonu kada mi je pokazivao kako je prosao.
Auto iz Sapca sa oglasa je taj auto. Jer sadasnji prodavac ga je kontaktirao i cak bio kod njega zbog nekih papira, drugar mi je kroz smeh pricao kako ga je cak i provozao par krugova da mu pokaze kako je sredio auto.
Toliko nam je bilo fascinantno da se taj auto, za koji znamo da je bio ozbiljno lupan, sada prodaje kao nov da nam djavo nije dao mira pa smo nagovorili treceg druga da zove da vidi kakva je prica.
Prvo pitanje je bilo da li je on prvi vlasnik, kada je rekao da nije, pitanje je bilo otkud tako mlad auto sa tako malom kilometrazom da vec drugi vlasnik prodaje. I sa obzirom da je mlad da li je jos pod garancijom. Dobili smo neki mutan odgovor da je bio samo malo ogreban po desnoj strani pa je prvi vlasnik odlucio da ga proda jer ga je to nerviralo, ali pre nego sto ga je prodao prvo ga je popravio ali posto ga nije popravio u ovl. servisu izgubio je pravo na garanciju. Takodje taj drug sto je zvao primetio je da neki delovi enterijera ne odgovaraju liniji opreme pa je pitao i za to, i dobio odgovor da je taj auto radjen po narudzbini pa da zato nisu svi delovi iz te linije opreme.
Rad je stvorio čoveka, a nerad.......gospodina
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Na sveopštu žalost ovakve priče su uglavnom na većini auto placeva :-( .
Послато са LG-D802
Послато са LG-D802
Zbog takvog obmanjivanja zaista bi trebao odgovarati.
Ako je to pouzdano i potpuno tacno, a verujem da jeste, nema razloga da se ne objavi javno ime tog prevaranta.
Preduzeca, auto placa koje to tako lazno deklarise.
Preduzeca, auto placa koje to tako lazno deklarise.
Ajde ja moje kratko iskustvo da dam. Kao što znate, 159tke su kod nas oko 8000 novijeg datuma. Preko sam pokušao par licitacija, pikirao sam baš dobre primerke i rećiću vam da su svi otišli za sumu preko 10 hiljada, preko. Dodajte na to sve peripetije i nove troškove oko uvoza, i to je realna cifra dobrom primerka automobila.
Na koju foru oni auto koji napolju košta 10-11 hiljada kupe za 5-6 plafon, pa ga prodaju za 7-8, pitanje je sad.
Na koju foru oni auto koji napolju košta 10-11 hiljada kupe za 5-6 plafon, pa ga prodaju za 7-8, pitanje je sad.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa dobro, ali ima i toga kada se kupi 30-50 auta odjednom pa tako svaka 2-3 meseca, onda ima i duga cena da se dobije, ne kazem da ima puno takvih kupaca i da se dobije 70% popusta, ali postoje...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Zato sto oni uglavnom kupuju kola na veliko, bez nesto mnogo biranja, ona losija koja su za izvoz, a ovde imaju mrezu svojih "majstora" koji ih ulickaju i teraj dalje, a krajnjem kupcu sta zapadne.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Za ovu insigniu prema Gavranovoj prici ne postoji opasnost za trezvenog kupca. Diler zna za havariju, udes je registrovan, garancija ne vazi. Samo treba proveriti istoriju. Pitanje je sta se desava kad u istoj situaciji diler ne sazna za havariju i popravku. Koji je mehanizam da to saznaju. Ja znam u teoriji milion mogucih, ali ne znam kako to kod nas (ne) funkcionise.
Sto se tice cena polovnjaka, trziste nam je neregulisano kao i ono mobilnih. Vracanje kmtraze i havarija, drugo nema. Eventualno kradja. Mnogima cena hondi smeta, a jedini razloh je relativno slaba ponuda vozila spolja.
Sto se tice cena polovnjaka, trziste nam je neregulisano kao i ono mobilnih. Vracanje kmtraze i havarija, drugo nema. Eventualno kradja. Mnogima cena hondi smeta, a jedini razloh je relativno slaba ponuda vozila spolja.