Zanimljivi oglasi BMW F10, F30, F80...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi BMW F10, F30, F80...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Dobra makina po sasvim Ok ceni. Brzo ce to da ode. Kad tacno stize Azdaja? 

Boja i kombinacija boja je fenomenalna. Da mi vec dva auta nisu prakticno iste kombinacije, opet bih uzeo taj kombo (Bluestone i bez). Ali moram malo da promenim i osvezim.
Videcemo za cenu kako ce ici, pala im je cena zadnjih par meseci (posto sam poslednji put gledao u januaru/februaru), mislim da je ovo vise nego fer. Hocu brzo da ga prodam, u naredne dve nedelje pa sam odmah stavio primamljivu cenu.
Ne vidim neki razlog da ga stavljam na mobile.de, ovde ima najvece sanse da brzo i efikasno ode.
Novi treba da stigne do kraja maja, originalno je isporuka bila predvidjena za 20tu nedelju (sredina maja), pa je pomereno na 21, sto mu pada 22-27-og Maja.
Videcemo za cenu kako ce ici, pala im je cena zadnjih par meseci (posto sam poslednji put gledao u januaru/februaru), mislim da je ovo vise nego fer. Hocu brzo da ga prodam, u naredne dve nedelje pa sam odmah stavio primamljivu cenu.
Ne vidim neki razlog da ga stavljam na mobile.de, ovde ima najvece sanse da brzo i efikasno ode.
Novi treba da stigne do kraja maja, originalno je isporuka bila predvidjena za 20tu nedelju (sredina maja), pa je pomereno na 21, sto mu pada 22-27-og Maja.
EDIT 
Update, upravo me zvali, auto je na kamionu u Ch
Uzimam ga sledeci petak!!!

Update, upravo me zvali, auto je na kamionu u Ch

Uzimam ga sledeci petak!!!
Znaci nema menjanja boje? 
Tapatalk

Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
To je to Rock. Cena 20k, ostavio čovek prostora za cenjkanje. Sam ti reko idi sa 12k, daće ga dečko sigurno?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Laki je dobar decko dao bi meni za 17,5k
Da sam stvarno hteo GT prvo bih se njemu obratio jer sad kad ga je sredio auto je stvarno dobra kupovina.
@Laki super. Jedva cekamo da stigne. Pa da ga predstavis

Da sam stvarno hteo GT prvo bih se njemu obratio jer sad kad ga je sredio auto je stvarno dobra kupovina.
@Laki super. Jedva cekamo da stigne. Pa da ga predstavis
- Delija
- Kontakt:
Lagano 328i koji je presao skoro 200k km 
https://www.polovniautomobili.com/putni ... /bmw-328-i
M "opremu", naravno, video nije - ima samo volan i rucicu manuelnog menjaca.
E bas to mi je zanimljivo - auto OTP banke, a "budzena" rucica menjaca - to ne moze da se doplati tek tako, ide samo uz M Sport paket.
I oni imaju nekog (malog) Markonija

https://www.polovniautomobili.com/putni ... /bmw-328-i
M "opremu", naravno, video nije - ima samo volan i rucicu manuelnog menjaca.
E bas to mi je zanimljivo - auto OTP banke, a "budzena" rucica menjaca - to ne moze da se doplati tek tako, ide samo uz M Sport paket.
I oni imaju nekog (malog) Markonija

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Svaka cast direktoru
ako ga je on vozio. Da je pametan da ga otkupi na licitaciji za smesnu lovu. Sto ostavi crvenu lajsnu, nesto se bas i ne uklapa.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Videh ovog. Ok je cena s obzirom da je kupljen kod nas i da je verovatno pristojno odrzavan, iako je dosta pregazio.
TT
TT
Имам једно потпитање...
Po meni je cena jaca za ovu kilometrazu i manuelni menjac (automatici su skuplji). Sve sto dobije preko 18k je premija. Ovo je sport line sa M-volanom i menjacem.
Po meni nije prednost sto je nov kupljen u Srbiji. Ako je kilometraza tacna bolje iz uvoza jer su putevi bolji, gorivo bolje i normalnije se vozi
Po meni nije prednost sto je nov kupljen u Srbiji. Ako je kilometraza tacna bolje iz uvoza jer su putevi bolji, gorivo bolje i normalnije se vozi
- Delija
- Kontakt:
Ako auto pripada banci onda je 90% te kilometraze napravio na autoputu NS-BG i nazad.
To je jako relativno. Direktori/menadzeri banaka dobijaju auto koji maltene sluzi kao privatni auto. On ga vozi u poslovne svrhe ali takodje u slobodno vreme kao da je privatni automobil. Imam bas X primera ljudi koji tako dobijaju sluzbene automobile a koriste ih svakodnevno.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Malopre sam profu sreo u kaficu (direktor banke), sluzbenim kolima naravno
Ma bre, drugar je nagovarao svog matorog (bio generalni u Pobedi) da uzme neki sluzbeni auto (on se strasno lozi na c klasu) i da ga otkupi na licitaciji. S obzirom da je finu otpremninu dobio, ne bi mu zamerili mnogo za auto.