Floyd napisao:
Ovi modeli koje Ljubitelj navodi jesu odlicni terenci ali su na asfaltu boolja.
Uglavnom je tako, zahtevi pri konstrukciji za asfalt i za teren su vrlo razliciti.
Prilicno dobri terenci a mogu vrlo dobro i po asfaltu su Tojote Land Cruiser V8 i RangeRover a pri tome su izradjene kabine od kvalitetnih materijala na nacin na koji se pravi lux klasa.
Ali, imaju veliki medjuosovinski razmak i tu je kraj za ozbiljni teren. Neko nepisano pravilo je da sposoban terenac treba da ima osovinski razmak ne veci od oko 240cm.
Da bude jasno,ne kazem ja da je ML kralj off-roada,samo da je skroz dobar za isti.
Naravno,ako ne doplatis za Off-Road i ako ne promenis gume na neke OFf-road,onda nije neki terenac...
Kod terenca se obicno menjaju gume kada se zeli duza voznja po putu...
Ovo sto je prikazano je uz postojanje naznaka puta i stabilne podloge, blagi terenski uslovi slicni onima kao sto sam pomenuo kao kada novinari testiraju u navodno off road uslovima.
ML je odlican kao auto kojim se moze povuci jahta, voziti po putevima koji nisu asfaltirani, udobno koristiti zimi i pri svim ostalim losim meteo uslovima ali za off road ne znam ko bi se usudio da ga upotrebi a da zavisi samo i jedino unekoj bestragiji od sposobnosti vozila da stigne od A do B bez ikakve moguce pomoci sa strane.
Slazem se da je dokupljivanje paketa i adekvatnih guma ono sto ML bitno poboljsava van asfalta.