to nema veze sa 156-icom, to ima veze sa mentalitetom tvog zeta koji porodicu vozi 160 uz Rudnik

Secni mu crevo od interkulera kada se vrati. Ali sa donje stranemr.Big napisao:+1
Nije porodica, već njih dvoje sa nekim prijataljima - sve dvadesetogodišnjaci. Pusti me, kad su se javili da su stigli sabio sam čašicu ljute da nazdravim. Dabogda mu proklizala lamela dole, pa da se vrate vozom...
Cisto da se ispisem iz teme. Kupljen Golf 4 TDI od clana foruma, proverena mehanika i opste stanje kod mog majstora. Nj V(Velja napisao:Pa evo po preporuci admina da prijavim sta otprilike ganjam po placevima .
Posto smo brojni u porodici , treba mi solidno prostran auto . Pomenuh u drugoj temi da sam prosle godine prodao Punta Klasik iz 09.g sa 30ak hiljada na satu uglavnom zbog prostora (bilo je i drugih razloga al o tome drugi put), pa sam jedva docekao da se zavalim i provozam moje najmilije u Alfi 156 od 140ks .
Temperamentna Alfa me je naucila da lepa i zivahna cupi uvek kosta , a moze da bude i nezgodne naravi ,pa sam se pre par meseci i nje resio.
Suma sumarum, sa priblizno 4000evra treba pazariti ,servisirati i upristojiti pouzdan dizel (najpozeljniji bi bio JTD) sa lepim prostorom na raspolaganju.
Namecu se Stilo(moze i karavan) ,Oktavija je idealnih dimenzija a i nemacke je mehanike, tu su i 406ice HDI , ima i lepih Fokusa ali su mi nesto kilavi i kazu kvarljivi itd