Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Verovatno jeste. Obična Đ je veoma udoban auto, a QV može da se trimuje iz kabine.
Tapatalk
Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Chris Harris u svom prilogu dosta hvali udobnost QV.
Onda im tek svaka cast 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- starac vujadin
Sad je tu i video snimak 

A da ga okacis?
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Boringly average, but also perfect for school run mums
- starac vujadin
Ima klip u Nidzinom linku
Da ima, ne bih tebi trazio.
https://www.youtube.com/watch?v=KwIFT3tLhfA
- starac vujadin
Ima link u okvirutekstaXepoj87 napisao:Da ima, ne bih tebi trazio.
E fala Nidzo, tamo na stranici mi pisalo samo loading, pa kada desno dole kliknem na stranicu sa videom, opet loading, a nista ne ucitava...
Vidim da i video ima jako malo pregleda, sto znaci da ne zajebava samo meni
Starce, jel bilo lakse praviti se pametan i terati inat pisuci 3 posta ili prosto okaciti video kao sto je to Nidza uradio?
Sto se snimka tice, jebote koji ludak, ovaj je izginuo na 3 skretanja
Ali je malo i vreme jasnije, verovatno slik gume i bez limita, ali svakako najbrzi u svojoj klasi, sto je i ocekivano od najlakseg, a najjaceg automobila
Vidim da i video ima jako malo pregleda, sto znaci da ne zajebava samo meni

Starce, jel bilo lakse praviti se pametan i terati inat pisuci 3 posta ili prosto okaciti video kao sto je to Nidza uradio?
Sto se snimka tice, jebote koji ludak, ovaj je izginuo na 3 skretanja

Ali je malo i vreme jasnije, verovatno slik gume i bez limita, ali svakako najbrzi u svojoj klasi, sto je i ocekivano od najlakseg, a najjaceg automobila

I njima i premijeru.Xepoj87 napisao:Onda im tek svaka cast
- starac vujadin
Ne teram inat, nego neću da poklapam NidŽu. Jedino ti pametujeŠ kao po običaju
I ja sam našao preko YT, učukao sam u search Giulia 1:32 i iskočila su dva snimka. Oba sa veoma malo pregleda, uploadovana sat vremena pre nego što sam ih našao. Sasvim moguće da to nije isti link kao iz teksta.
Baja vozi samo praši, vidi se da zna stazu kao svoj džep. Jedan od boljih snimaka iz kabine. Ne verujem da je na slikovima, čim je samo 7 sekundi ispred manuelca. Zapravo svaka čast baji što je vozio manuelac, kad čovek malo razmisli. Na 7 i po minuta je 7 sekundi smešna razlika.
Baja vozi samo praši, vidi se da zna stazu kao svoj džep. Jedan od boljih snimaka iz kabine. Ne verujem da je na slikovima, čim je samo 7 sekundi ispred manuelca. Zapravo svaka čast baji što je vozio manuelac, kad čovek malo razmisli. Na 7 i po minuta je 7 sekundi smešna razlika.
Off topic
Mmm...da. Ili si ti obnoxious kao po obicaju
Nidzo, mislio sam da su oba na semi slicku i ocigledno bez ogranicenja brzine, sto im je verovatno deo nekog paketa opreme, kao onda sto je Cupra neobjasnjivo bila dosta ispred konkurencije, a sve to zahvaljujuci sliku. I sa obicnim gumama(pod uslovom da ovde nije imala obicne, saznacemo verovatno) bi bila najbrza bez sumnje, samo mislim da ne bi bas bila ista kao R8 V10 plus od 610ks i samo 1440kg
Bas jedan od boljih i zanimljivijih snimaka sa Nordschleifea, retko se nalazi da je neko toliko konstantno na ivici...
Meni je jos fascinantno da on nema ni rukavice ni nista, sto automatski sa sobom povlaci i da mora jace da stiska volan, a kapiram da mu je ovaj sat na kraju voznje od par krugova bio tezak kao da ima 1kg
Off topicstarac vujadin napisao:Off topic
Ne teram inat, nego neću da poklapam NidŽu. Jedino ti pametujeŠ kao po običaju
Mmm...da. Ili si ti obnoxious kao po obicaju

Nidzo, mislio sam da su oba na semi slicku i ocigledno bez ogranicenja brzine, sto im je verovatno deo nekog paketa opreme, kao onda sto je Cupra neobjasnjivo bila dosta ispred konkurencije, a sve to zahvaljujuci sliku. I sa obicnim gumama(pod uslovom da ovde nije imala obicne, saznacemo verovatno) bi bila najbrza bez sumnje, samo mislim da ne bi bas bila ista kao R8 V10 plus od 610ks i samo 1440kg

Bas jedan od boljih i zanimljivijih snimaka sa Nordschleifea, retko se nalazi da je neko toliko konstantno na ivici...
Meni je jos fascinantno da on nema ni rukavice ni nista, sto automatski sa sobom povlaci i da mora jace da stiska volan, a kapiram da mu je ovaj sat na kraju voznje od par krugova bio tezak kao da ima 1kg