Alfa Romeo Giulia
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Re: Alfa Romeo Giulia
Kako vozi lik ...... svaka mu cast , izdominirao maksimalno , a za alfu sta reci 200 na sat u krivinu al bukvalno
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Oooozbiljna sprava.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ma jok...uz sve to kucao sam s mobilnog, a ja nemam aplikaciju za forum i to kucanje sporije ide na Blackberry, a kamoli da postavljam klipove.Xepoj87 napisao:Off topicOff topicstarac vujadin napisao:Off topic
Ne teram inat, nego neću da poklapam NidŽu. Jedino ti pametujeŠ kao po običaju
Mmm...da. Ili si ti obnoxious kao po obicaju![]()
Ne verujem da je imao slikove jer nije praksa proizvođača da se stavljaju slikovi, pa da se hvale s rezultatima fabričkog vozila jer to nije baš validno, a i pamti se kada se Nissan izblamirao s tim s GTR, pa su ih provalili. Posle toga su proizvođači počeli da primenjuju lukaviju taktiku...ide se s nekim poluslikom koji posle rekorda nudiš kao opciju za kupovinu, pa kažeš da je to isto fabrička varijanta.
Pirellijev logo je tu na klipu, znači da su vrlo aktivno radili s Alfom na gumama i to se ne krije. Pirelli inače dosta sarađuje s proizvođačima na razvoju guma i specijalnim varijantama samo za njihova vozila. Npr, svaki Pirelli Zero sa nastavkom N (N1, N2) je razvijen za Porschee i označava različite smeše...
Ok, no harm, no foul 
Rekoh bas to za semi slik, sto u sustini jeste najnormalnija stvar, kao i nestavljanje limita, ali eto, cisto objektivnosti radi da zamislimo poredjenje kada su u istoj situaciji, to jest koliko mu to daje prednosti.
Nije mi cudno sto je odrao M3, nego sto ima isto vreme kao R8 V10 plus od 610ks i 1440kg, to me je bas sokiralo
Naravno, ovakav ludak od vozaca se jednom radja, ali mora biti i adekvatna masina da ga podnese
Gledao sam dosta snimaka sa Nordschleifea, ali se ne secam da je neko tako skakutao na limitu konstantno
Svaka cast Alfi i svaka cast vozacu
Za sada znam 2 hard core Bmw-ovca koji bi radije uzeli Alfu qv, nego M4 i M3, jedan mozda i uzme kada bude bila oko 40 soma

Rekoh bas to za semi slik, sto u sustini jeste najnormalnija stvar, kao i nestavljanje limita, ali eto, cisto objektivnosti radi da zamislimo poredjenje kada su u istoj situaciji, to jest koliko mu to daje prednosti.
Nije mi cudno sto je odrao M3, nego sto ima isto vreme kao R8 V10 plus od 610ks i 1440kg, to me je bas sokiralo

Naravno, ovakav ludak od vozaca se jednom radja, ali mora biti i adekvatna masina da ga podnese

Gledao sam dosta snimaka sa Nordschleifea, ali se ne secam da je neko tako skakutao na limitu konstantno

Svaka cast Alfi i svaka cast vozacu

Za sada znam 2 hard core Bmw-ovca koji bi radije uzeli Alfu qv, nego M4 i M3, jedan mozda i uzme kada bude bila oko 40 soma

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Voze se sa gumama koje obično idu uz auto kad ga kupiš. U suprotnom naznače.
Tapatalk
Tapatalk
Sve to dovodi do zakljucka da, Ili je je tu nesto neregularno, ili AMG GTS moze bolje 
Sent from my m2 using Tapatalk

Sent from my m2 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Slično mislim, mada me čudi da auto onoliko poskakuje, čak iako ga, malo je reći, gazi. Svakako bravo za vozača.Xepoj87 napisao: Gledao sam dosta snimaka sa Nordschleifea, ali se ne secam da je neko tako skakutao na limitu konstantno
Svaka cast Alfi i svaka cast vozacu![]()
Širim haos!
Pa na onim brzinama i sigurno maximalno stisnutim amortima, nije cudno sto skakuce 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Glup im pokusaj podjebavanja.
Kad uopste budu imali auto u klasi Panamere neka se reklamiraju, a do tada imaju citav niz i novih i starih Porsche-a kojima samo mogu da gledaju u izduve...
Aj da su nasli da se porede sa Audijem, Mercom ili BMWom (kojima uzgred isto nisu dorasli), ali pucanje ne Porsche je vise nego smesno.
Iako niko ne spori da imaju dobar auto, sto tek treba da se pokaze...
Kad uopste budu imali auto u klasi Panamere neka se reklamiraju, a do tada imaju citav niz i novih i starih Porsche-a kojima samo mogu da gledaju u izduve...
Aj da su nasli da se porede sa Audijem, Mercom ili BMWom (kojima uzgred isto nisu dorasli), ali pucanje ne Porsche je vise nego smesno.
Iako niko ne spori da imaju dobar auto, sto tek treba da se pokaze...
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
a sta ovde nije tacno u podjebavanju , sve je tacno
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pa nije fabrika izbacila ovu fotografiju. Sprdaju se ljudi, moze im se sto bi rekli. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Blasfemija 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...