Novi Sad
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Novi Sad
Meni su pre 12-13 godina bacili neki paprikaš na krov, mora da sam se parkirao na "nečije" mesto.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Piletina, neko noćas neko jeo i bacao koske kroz prozor/terasu. Po krovu i šoferci pa zamastilo
Pre desetak godina su mi na corsinu haubu prosuli celu šerpu sa rezancima, neverovatno.
Pojedinci dođoši (i sam sam tzv. dođoš) sjeb mišljenje o NS-u samo tako. Suprugin otac je lala pravi, kada mi priča kako je nekad bilo u Srpskoj Atini rekao bi druga država bila.

Pre desetak godina su mi na corsinu haubu prosuli celu šerpu sa rezancima, neverovatno.
Pojedinci dođoši (i sam sam tzv. dođoš) sjeb mišljenje o NS-u samo tako. Suprugin otac je lala pravi, kada mi priča kako je nekad bilo u Srpskoj Atini rekao bi druga država bila.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Imao sam susret sa piletinom sa pavlakom na krovu Fabije još pre par godina. Gospođa koja baca to sa 6. sprata, radila je u sudu kao neki kurčić. Sada se kultivisala u smislu, baca samo u kesama. Vikendom najčešće. Inače, sa celom zgradom ne priča.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Pored tih bombardera, ima i onih zlonamernih koji ostavljaju hranu na krovu da bi kerovi izgrebali auto penjući se da to dohvate...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Posle nedavne kompletne rekonstrukcije. Vec pocelo da se krpi jer se raspada. Bravo.

Poslednja izmena od Darko u 25 Apr 2018, 12:13, izmenjeno 1 put ukupno.
- Puzo81
Pokojni otac je 42godine radio u Putevima Uzice. Oni su realno bili monopolisti asfaltiranja od UE do Podgorice. Retko su đe fušerisali i zakidali na tamponu, frakciji, debljini asfalta... Jedna od najskupljih deonica je bila Borova glava (kraj Zlatibora) pa do Prijepolja. Mislim da je stara jedno 15ak godina, da li je nešto utonulo, rupa...?
Fušerisali su novi most na Beškoj a kamoli ova nova asfaltiranja. Time se obezbeđuje siguran posao obnavljanja narednih godina.
Fušerisali su novi most na Beškoj a kamoli ova nova asfaltiranja. Time se obezbeđuje siguran posao obnavljanja narednih godina.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Meni je pricao jedan covek iz lokalne samouprave da oni u sustini dobiju od drzave sam materijal i novac, ali neko ukrade malo tucanika, neko malo sljunka, neko ivicnjake i tako dodje do toga da se asfalt raspada u rekordnom roku...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kraduckaju
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jel isao neko na tvrdjavu? Cuo sam da slazu kocku na celom putu do gore i na platou za parkiranje.
- shandu90
Do kluba Muzej su razrovali, jedva sam se provukao do Leopolda.
- Puzo81
Moze da se izadje autom skroz gore posle semafora kod tunela i mora da se skrene levo na krcati parking.
Parkirati ispred Leopolda
Parkirati ispred Leopolda

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zatvorena ona obilaznica na keju oko novog Žeželjevog mosta, ako neko ide stalno tim pravcem da znate... Nasuli neku zemlju i stavili rampu tako da se više ne može proći ispod pruge.
- shandu90
Vise ne idem tim pravcem
Stvarno su bezobrazni, trebace im jos 10 godina da srede svo sranje sto su napravili. Ali, to smo mi.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Darko napisao: 25 Apr 2018, 12:10 Posle nedavne kompletne rekonstrukcije. Vec pocelo da se krpi jer se raspada. Bravo.
![]()
Ja nervne slomove dobijam od ovakvih stvari. Pa jebem mu mater, ako konacno asfaltiras nesto posle x godina, napravi to kao covek, da potraje, jer ko zna kada ce se ponovo raditi. Kad prodjem tek asfaltiranom ulicom ili, jos gore, auto-putem i vidim na cega to lici, kako je lose odradjeno, kako nije dobro izravnano i leluja...

Stvarno mislim da u Evropi nema puno vecih govana od nas...
Možda je to zbog kanalizacije, video sam da su u jednoj bočnoj ulici sve raskopali do cevi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...