pedja napisao:devit0 napisao:
Da nisi probao recimo sa instalacijom novog roma ispocetka obrisati ceo i sve podatke pa fabricki reset i instalacija novog ako si na mts ili telenor.
Telenor.
Ne dolazi u obzir da išta resetujem, pogotovo jer mi ne znači ništa, jer mi i sada sve radi kako treba. Čujem ljude, net radi
Inače, nikada nisam čačkao romove, niti resetovao na fabričko. Kako se kupi, tako radi do sledećeg. Čak mi je mrsko i telefone da menjam, pa ih vucaram godinama, iako svake dve godine mogu da biram novi.
TapaT
U tom slucaju laganica, ne treba ti volte osim kristalno jasnog zvuka nemas druge znacajne benefite osim da ti net radi dok razgovaras i ako nista nikad ne diras, batali iskljuci i ne treba ti.
Ja odmah svaki tel rootujem, menjam brdo romova, volim da cackam oko telefona sve i sve da mi radi kao i na autu iako radi moram da cackam jer ja mislim da moze i bolje i budem u pravu.
Takav sam volim sve da cackam, neko ne voli imam druga kome auto ne znaci nista samo da se preveze od tacke A do tacke B, dal mu nesto ne radi dal moze bolje ma zabole ga, kaze ja ni dinar nemam nameru da daje za auto sem za gorivo ma dinar sem ako nesto crkne pa uzme najjeftiniji deo, ja budala ulazem i gde ne treba i svi delovi najkvalitetniji trudim se uvek koliko mogu da nadjem i nikad najjeftiniji deo i najlosiji ne kupujem, on bre ne menja ulje samo doliva dzabe mu objasnjavam, al nema veze sa ovom tvojom pricom.