Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja sam odusevljen!
http://www.danas.rs/danasrs/ekonomija/a ... _id=272078
Uskoro mozemo ocekivati "otvaranje linija" do Londona, Pariza, Tivta, Moskve, Podgorice....
Zaista krupnim koracima grabimo napred.
http://www.danas.rs/danasrs/ekonomija/a ... _id=272078
Uskoro mozemo ocekivati "otvaranje linija" do Londona, Pariza, Tivta, Moskve, Podgorice....
Zaista krupnim koracima grabimo napred.
Cisto jedno malo podsecanje iz najblizeg komsiluka, nista ne boli a moze da koristi...
Sa Vikipedije
Balkan had 3,889 employees at March 2000.
At this time, the fleet that operated services to Abu Dhabi, Accra, Algiers, Amsterdam, Athens, Bahrain, Bangkok, Belgrade, Berlin, Bourgas, Brussels, Budapest, Cairo, Casablanca, Chisinau, Colombo, Copenhagen, Dubai, Frankfurt, Helsinki, Istanbul, Kiev, Kuwait, Lagos, Larnaca, London, Madrid, Male, Malta, Milan, Moscow, Paris, Prague, Rome, Sofia, Stockholm, Tehran, Tel Aviv, Tripoli, Varna, Vienna, Warsaw and Zürich.
In February 2001, the Zeevi group ceased funding the carrier and initiated legal action against the Bulgarian government over a US$100 million debt.
Short of cash, in 2002 Balkan's six weekly slots for Heathrow airport were sold to British Airways for US$6 million. In October that year, creditors turned down a restructuring plan and voted for the closure of the airline, which was liquidated.
Sa Vikipedije
Balkan had 3,889 employees at March 2000.
At this time, the fleet that operated services to Abu Dhabi, Accra, Algiers, Amsterdam, Athens, Bahrain, Bangkok, Belgrade, Berlin, Bourgas, Brussels, Budapest, Cairo, Casablanca, Chisinau, Colombo, Copenhagen, Dubai, Frankfurt, Helsinki, Istanbul, Kiev, Kuwait, Lagos, Larnaca, London, Madrid, Male, Malta, Milan, Moscow, Paris, Prague, Rome, Sofia, Stockholm, Tehran, Tel Aviv, Tripoli, Varna, Vienna, Warsaw and Zürich.
In February 2001, the Zeevi group ceased funding the carrier and initiated legal action against the Bulgarian government over a US$100 million debt.
Short of cash, in 2002 Balkan's six weekly slots for Heathrow airport were sold to British Airways for US$6 million. In October that year, creditors turned down a restructuring plan and voted for the closure of the airline, which was liquidated.
Uskoro Su-port prelazi u ruke Air Serbia, videcemo kako ce to izgledati.
Jos jedan dokaz da niko zivi ne zna sta smo potpisali....
Jos jedan dokaz da niko zivi ne zna sta smo potpisali....
Znaju, ako im nije bilo dosadno da posle cifre provizije pogledaju sta je na papiru stampano. 

I, evo, pocinje da se pojavljuje ono o cemu sam pisao koji red iznad...
Ne sumnjam da ce i ovo biti medijski zataskano, kao i stvari koje se trenutno desavaju u A.S.
http://blog.b92.net/text/23380/AERODROM ... wo-Tities/
Inace, danas u Stambolu, prolazim kroz zgradu i preko celog zida - nesto sto lici na Hram
Tu mi se malo smuti u glavi gde sam? U Bgd ili Stambolu i sta ja to zapravo gledam?
Stvarno, reklama A.S. preko celog zida i to pored free shopa, sa slikom Hrama. Vrlo dobro, odlicno.
Samo da nas jos nisu "ocistili" sa Ataturka iz centra grada
Ne sumnjam da ce i ovo biti medijski zataskano, kao i stvari koje se trenutno desavaju u A.S.
http://blog.b92.net/text/23380/AERODROM ... wo-Tities/
Inace, danas u Stambolu, prolazim kroz zgradu i preko celog zida - nesto sto lici na Hram

Stvarno, reklama A.S. preko celog zida i to pored free shopa, sa slikom Hrama. Vrlo dobro, odlicno.
Samo da nas jos nisu "ocistili" sa Ataturka iz centra grada

Meni se sad smutilo u glavi 

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
I meni, totalno sam pobrkao slike.... 

http://exyuaviation.blogspot.com/2013/1 ... grade.html
Nisam ni siguran koliko je ovo dobro ili lose.
Trenutna uprava Aerodroma je toliko bezobrazna i toliko se monopolski ponasaju da treba da dodje nego da ih pootpusta sve.
Nikako ne izlaze u susret za bilo kakav zahtev koji nije vec predvidjen, a itekako znaju da naplate nikakvu uslugu. Pritom ceo aerodrom izgleda prilicno jadno...
Nisam ni siguran koliko je ovo dobro ili lose.
Trenutna uprava Aerodroma je toliko bezobrazna i toliko se monopolski ponasaju da treba da dodje nego da ih pootpusta sve.
Nikako ne izlaze u susret za bilo kakav zahtev koji nije vec predvidjen, a itekako znaju da naplate nikakvu uslugu. Pritom ceo aerodrom izgleda prilicno jadno...
Ni ja ne znam da li valja ili ne, ali je moguce da pojedini momci sa tog foruma imaju pravo kada kazu da je preuzimanje Jat samo bila dimna zavesa za Aerodrom, jer je cinjenica da tu lezi mnogo vise novca nego u idi mi-dodji mi, pokojnoj aviokompaniji.
I kao sto rece jedan od forumasa, mnogo mi vise smeta sto je sve obavijeno velom tajne (gde je tu tender i te varijante) nego sto rade to sto rade.
I Rujke su uz Jat htele Aerodrom, ali ih je Gitarista oduvao...
I kao sto rece jedan od forumasa, mnogo mi vise smeta sto je sve obavijeno velom tajne (gde je tu tender i te varijante) nego sto rade to sto rade.
I Rujke su uz Jat htele Aerodrom, ali ih je Gitarista oduvao...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...