passenger napisao:Samo da ih probaš, oduševio bi se
Ja i napisah da su odlične.
Samo im dizajn/izbor muških modela nije neki.
Imao sam njihove klasične salonke. Najudbonije koje sam nosio, a nosio sam ih mnogo.
Clarks sam imao slične udobonosti, ali su bile i nešto drugačijeg tipa.
Pa jbg 50e vs 300 i nešto. Nije to loše, a urađene su 9/10 od originala, koje su urađene, ne znam, ne umem da opišem koliko dobro. Pišaju po Ray Banu iz visine.
passenger napisao:Samo da ih probaš, oduševio bi se
Ja i napisah da su odlične.
Samo im dizajn/izbor muških modela nije neki.
Imao sam njihove klasične salonke. Najudbonije koje sam nosio, a nosio sam ih mnogo.
Clarks sam imao slične udobonosti, ali su bile i nešto drugačijeg tipa.
meni su ovakvog tipa prve i navikao sam se brzo. Evo sad uz farke šetao sa gospodjom i skroz se osećam ok. Čak sam ih ostavio za sutra za let uz farke i šulju. Kao na jastucima da hodam
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ja ne verujem sta citam. Kako neko moze da nosi bilo sta fals nije mi nikad bilo jasno a drugo da poredi original i fals.
Za mene je persol najbolja marka za suncane naocare i omiljena takodje. Vlasik sam jednog para 2989-S. Kutija je najbolja koju sam imao prilike da vidim
Otkud znaš da je falš? Ja ne znam niti sam to negde rekao. Nisam ih direktno uporedio već u razmaku od par dana.
Ove oba para došle u identično kutiji. Stvarno do jaja praktično.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Uroš S. napisao:Pa jbg 50e vs 300 i nešto. Nije to loše, a urađene su 9/10 od originala, koje su urađene, ne znam, ne umem da opišem koliko dobro. Pišaju po Ray Banu iz visine.
Posljednje RB sam kupio pre 16 godina, tri para nisu sastavila dve godine (nisam ih pazio), dva para pukla na istom mestu, treći par sam izgubio ali mi nije bilo žao jer su za šest meseci bile u očajnom stanju. Što se mene tiče, možda su sada deset puta bolje, ali od mene pare neće videti. Ne dajem više od 50 evra za cvikere, ko god da ih potpiše.
milospinkfloyd napisao:Ja ne verujem sta citam. Kako neko moze da nosi bilo sta fals nije mi nikad bilo jasno a drugo da poredi original i fals.
Za mene je persol najbolja marka za suncane naocare i omiljena takodje. Vlasik sam jednog para 2989-S. Kutija je najbolja koju sam imao prilike da vidim
Ovo me podseti na onu priču o hladnjaku za auto, ne znam samo da li je bilo na opelovom foromu ili onome drugome .
Naravno da se to ne može porediti, ali kod nas je posebno problematično postalo naći pravu stvar.
A baš zbog toga, mislim da smo previše počeli da obraćamo pažnju odakle šta dolazi(naravno ako je kvalitet normalan).
Ne znam o kakvoj se temi radi vezano za hladnjak ali kada pricam o originalima i falsevima moj stav vazi za šminku, tj obucu, odecu, nakit, satove, naocare, torbe i raznorazne modne gedzete