Egzotični automobili na našim ulicama
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Ili je otisao u Poresku upravu prekoputa da plati porez 

Brzine idu u H-a !!!

- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Ili je "p po sirotinji" u fazonu pogledajte šta Ja vozim a vi se vozite autobusom. 
Ne bi me čudilo uopšte, pogotovo jer je baš tu našao da se parkira.
Inače, ne dopadaju mi se nešto novi Lambo-i
Prenapadni su. kao borbeni avion igračka (bez uvrede fanovima). U toj klasi bih birao McLaren, Noble, AM Vanquish, bilo koji Ferrari any day...

Inače, ne dopadaju mi se nešto novi Lambo-i
Prenapadni su. kao borbeni avion igračka (bez uvrede fanovima). U toj klasi bih birao McLaren, Noble, AM Vanquish, bilo koji Ferrari any day...
Pozdrav
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa dobro, preferiras konvencionalniji look, sto je ok. Meni je taj McLaren Mp12 totalno onako, osrednji sto se utiska tice, da nema znaka mogao bi proci kao Lotus, Tesla, nesto trece. Borbeni avioni ko Lamba se provlace kao tema, narocito na flagship modelima, to je nesto sto i naglasavaju. A mogu misliti ko vozi ovako nesto, bolje i da ne razmisljam...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
A koja je prica kad se sirotinja tako parkira . Mislim koji je njihov razlog onda ?7footer[u][i] napisao:Ili je "p po sirotinji" u fazonu pogledajte šta Ja vozim a vi se vozite autobusom.
[/i][/u]Inače, ne dopadaju mi se nešto novi Lambo-i
- 7footer
Off topic
"Sirotinja" se ni ne pakira, jer danas je u Srbiji voziti auto privilegija i za srednji sloj. No svako ima drugačiji pogled na tu temu... Mogao je da se parkira negde drugde, jer ovako izgleda kao što gore napisah IMO
A svakako ne podržavam bahato parkiranje, koji god da je auto u pitanju.

Za sada se drže, ali samo je pitanje vremena.
Ja sam ranije bio veliki Lambo fan, i prethodnici mi više prijaju oku. Diablo je npr. remek delo, Mursi je takođe neprolazna lepota. Countach iako star 40god danas bi glat mogao proći kao sportista samo da m se izmene svetlosne grupe, eventualno ubace LED itd.
Aventador izgleda "ludački" ovako kao nov model ali pitanje kako će taj dizajn izgledati vremenom... Huracan je dobar, ali deluje kao blaga evolucija Gallarda.
"Sirotinja" se ni ne pakira, jer danas je u Srbiji voziti auto privilegija i za srednji sloj. No svako ima drugačiji pogled na tu temu... Mogao je da se parkira negde drugde, jer ovako izgleda kao što gore napisah IMO
A svakako ne podržavam bahato parkiranje, koji god da je auto u pitanju.

Tebe sam čekao! Iskreno, dobro je sve dok mu ne stave TDI motor i ne naprave neki mali Lambo na bazi Golfa.dragvorl napisao:Pa dobro, preferiras konvencionalniji look, sto je ok. Meni je taj McLaren Mp12 totalno onako, osrednji sto se utiska tice, da nema znaka mogao bi proci kao Lotus, Tesla, nesto trece. Borbeni avioni ko Lamba se provlace kao tema, narocito na flagship modelima, to je nesto sto i naglasavaju. A mogu misliti ko vozi ovako nesto, bolje i da ne razmisljam...

Za sada se drže, ali samo je pitanje vremena.
Ja sam ranije bio veliki Lambo fan, i prethodnici mi više prijaju oku. Diablo je npr. remek delo, Mursi je takođe neprolazna lepota. Countach iako star 40god danas bi glat mogao proći kao sportista samo da m se izmene svetlosne grupe, eventualno ubace LED itd.
Aventador izgleda "ludački" ovako kao nov model ali pitanje kako će taj dizajn izgledati vremenom... Huracan je dobar, ali deluje kao blaga evolucija Gallarda.
Pozdrav
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Realno, i nije preterano bahato stao:

Na tom mestu nikoga ne blokira posto levo postoji ogroman prostor koji autobusi koriste za okretanje, a i u toj zoni je parkiranje veliki problem posto nema parking mesta. U pozadini se vidi neki "parking" koji uopste nije regulisan nego su vozaci iskoristili prazan prostor i poceli tu da ostavljaju automobile, pritom penjuci se na visoke ivicnjake koje Lambo ni u snu ne bi mogao da savlada.

Na tom mestu nikoga ne blokira posto levo postoji ogroman prostor koji autobusi koriste za okretanje, a i u toj zoni je parkiranje veliki problem posto nema parking mesta. U pozadini se vidi neki "parking" koji uopste nije regulisan nego su vozaci iskoristili prazan prostor i poceli tu da ostavljaju automobile, pritom penjuci se na visoke ivicnjake koje Lambo ni u snu ne bi mogao da savlada.
A možda je to vozač GSPa ostavio svoju makinu dok izvozi smenu 

Ma jok Kuzmanovicu,bahati burzuj dosao da pokazuje Lamba sirotinji na stanici
Sam zakljucak,da covak koji u Svici zaradjuje minimum 300.000e godisnje,ostavlja u Srbiji auto parkiran pored stanice,da bi neki totalno nepoznati ljudi sa kojima on nikada nece imati nikakav kontakt,vide da on ima para,a ne zato sto jednostavno nije mogao da nadje normalnije parking mesto,dosta govori o coveku i njegovom uskom pogledu na svet.

Sam zakljucak,da covak koji u Svici zaradjuje minimum 300.000e godisnje,ostavlja u Srbiji auto parkiran pored stanice,da bi neki totalno nepoznati ljudi sa kojima on nikada nece imati nikakav kontakt,vide da on ima para,a ne zato sto jednostavno nije mogao da nadje normalnije parking mesto,dosta govori o coveku i njegovom uskom pogledu na svet.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- 7footer
Otkud znaš, možda tamo ugleda ljubav svog života.Xepoj87 napisao:Ma jok Kuzmanovicu,bahati burzuj dosao da pokazuje Lamba sirotinji na stanici![]()

Pozdrav
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Morao bi da zaradjuje ipak dosta vise od 300k da bi kupio ovo, jer je to neka osnovna cena, a jos uvek dosta dobro drzi cenu.

Pa dobro, skupi se to godinama, ne mora od jedne godisnje plate da se kupi 

Pazi,ako zaradjujes toliko,ne znaci da trosis sve
Mozda covek ima milion u steku,pa resio da kupi auto 
A na lizing/kredit od 5 godina,cena ovog i nije strasna za nekoga sa tolikim primanjima. Nov da je uzima,to je 70.000e godisnje.
A da ne kazemo koliko bi ga jeftinije tek polovnjak izasao.
Po tome,u Srbiji bi trebalo da bude 100.000 automobila

A na lizing/kredit od 5 godina,cena ovog i nije strasna za nekoga sa tolikim primanjima. Nov da je uzima,to je 70.000e godisnje.
A da ne kazemo koliko bi ga jeftinije tek polovnjak izasao.
Po tome,u Srbiji bi trebalo da bude 100.000 automobila

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Pa to jeste, u teglicu bacas franke od kusura, nakupi se vala...

Ni Lambo ne moze da ulepsa ovu sliku... smece, blatnjavi parking, bare, sve tmurno... 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kako kome. 
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk