aleksa napisao:Ni Lambo ne moze da ulepsa ovu sliku... smece, blatnjavi parking, bare, sve tmurno...
Da je Lambo roze boje razbio bi monotoniju a ne verujem da bi se nepropisno parkiranje uopste komentarisalo

aleksa napisao:Ni Lambo ne moze da ulepsa ovu sliku... smece, blatnjavi parking, bare, sve tmurno...
Rakhilov komsija. Neverovatno ocajno mu stoje felne, jos crneScuderia napisao:
Drug mi rece da je Tipsarevicev auto.NexT napisao:Rakhilov komsija. Neverovatno ocajno mu stoje felne, jos crneScuderia napisao:
Pa upravo je to i poenta. Sve je napravila fabrika, testiran je u tunelu, zna se zasto je krilo toliko, zna se sta je Evolution i kod njega ima razloga zasto su ovakvi spojleri. Estetski i ja volim smirenije, ali ovaj auto je ikona. S druge strane, oni likovi sto stavljaju plastika fantastika spojlere pravljene kod Pere u garazi da izgledaju brzo, pa pocnu da pucaju i da se krive od sunca tokom godina, a uz sve to, ima 1.4 od 90 konja sa diskovima od 250mm, nemaju veze sa ovim, mozda su samo mnogo igrali Colin-a kad su bili mali.stefanan napisao:Meni se ne svidja, da su ovakvi branici i spojler na bilo kom drugom autu svi bi rekli da je cuning a ovde nije samo zato sto su fabricki...
Sent from my XT910 using Tapatalk 2