Hot hatch
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Re: Hot hatch
Možda se ponavljam, ali meni su krajnje glupe podele: Te devojački auto, te auto za mlade (kao da svako ima bogate roditelje pa da dobije auto čim položi, ili da ga zaradi čim se iškoluje, sportitste i sl. ne računam) pa onda s druge strane auto za "matore" i šta sve ne.
Ovo se može primeniti i na ostale grane, ne samo automobile. Mediji neka ostave ljude da uživaju u svom ukusu. Ne da ih dele na mlade i stare, mačo muškarce i devojčice, dosadne i zanimljive itd.
Moj rođak ima 38 pa se "loži" na HH, neće veći auto od BMW 1 pa da je ne znam šta. Stoje nova 6GC i 7 jedan do drugog on se zalepi za keca da gleda... Eto on nije ispod 30 (ali deluje mlađe od podosta njih) i znam ih još podosta, a verujem da je tako i u ostatku sveta.
Ovo se može primeniti i na ostale grane, ne samo automobile. Mediji neka ostave ljude da uživaju u svom ukusu. Ne da ih dele na mlade i stare, mačo muškarce i devojčice, dosadne i zanimljive itd.
Moj rođak ima 38 pa se "loži" na HH, neće veći auto od BMW 1 pa da je ne znam šta. Stoje nova 6GC i 7 jedan do drugog on se zalepi za keca da gleda... Eto on nije ispod 30 (ali deluje mlađe od podosta njih) i znam ih još podosta, a verujem da je tako i u ostatku sveta.
Pozdrav
https://youtu.be/US63FbxydQ4
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pre bih uzeo R sa DSG nego Fokus, iako je Fokus 50 jači.
R karavan bate, de ćeš bolje

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Naravno da je R bolji za sve osim za stazu 

R bolji? U turskoj možda 

Sa DSGom bi se verovatno drzao sve vreme.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Džaba sve ali Golf nema drift mode 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Focus je 4x4..da je hipotetički fwd bilo bi "drž ne daj" s dsg Golfom na dužoj relaciji, a na kraćoj bi se dsg R održao tu negde i sa ovim.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Focus je nekako siroviji od golfa. Mogu oni da ga krste kako god hoce, i dalje ima u sebi malo vise komfora nego ostali u klasi.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Osim sto sa istom opremom, R kosta 10k eura vise.passenger napisao:Pre bih uzeo R sa DSG nego Fokus, iako je Fokus 50 jači.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Samuraj i Cupra su objasnili što se tiče odnosa cena / dobijeno 

To je druga klasa HH-eva, a Civic je samo 4k eura jeftiniji od Focusa, Cupra 6k 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
U slo je civic skuplji od focusa...pazi da ne prodaju neku
.
A golf R jeste dobar avto, ali jednostavno focus je siroviji, ima bolji image ( za mene) i zato je za mene bolji. Samo što zbog hypa oko njega i jebenog drift moda ( postaje znači igračka a ne pravi "muški" avto ko prošli) polako se mi pretvara u audija ili BMW
.
Još uvek je ZA MENE prošli RS tata i mama za sve.

A golf R jeste dobar avto, ali jednostavno focus je siroviji, ima bolji image ( za mene) i zato je za mene bolji. Samo što zbog hypa oko njega i jebenog drift moda ( postaje znači igračka a ne pravi "muški" avto ko prošli) polako se mi pretvara u audija ili BMW

Još uvek je ZA MENE prošli RS tata i mama za sve.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Kako se kamionet SQ7 ispisao po hondi type R, eto zasto prave peticiju da se ukine dizel
http://www.youtube.com/watch?v=_zj5gY9RXnU

http://www.youtube.com/watch?v=_zj5gY9RXnU
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel ti to ozbiljno? 
Koji je smisao ovog poredjenja baba i zaba?

Koji je smisao ovog poredjenja baba i zaba?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...