Zanimljivi oglasi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi
Pored nepismenosti u opisu ne razumem ni zasto ne napise odmah da je cena 31k evra, nego napise 23k i onda u opisu dodaje lizing... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Eee al kasnije (vrv kad ga otplati) ga neda ni za 40k.
Ja na tvom mestu ne bih razmisljao... prodas ADreiu felne za 3500 i otplatis pola lizinga
Ja na tvom mestu ne bih razmisljao... prodas ADreiu felne za 3500 i otplatis pola lizinga

Poslednja izmena od Floyd u 13 Jun 2014, 19:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Kontakt:
Xaxa 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Kontakt:
Evo ga jos jedan BMW 328i xDrive sa M-Sport paketom opreme, ali ovaj put sa malo realnijom cenom, godinu dana noviji i sa skoro duplo manjom kilometrazom...
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... e_m_paket/
Kod prethodne generacije je mnogo vise znacio M-Sport paket - kod nove mi je i Sport vise nego dobar.
Kod prethodne generacije je mnogo vise znacio M-Sport paket - kod nove mi je i Sport vise nego dobar.
Odlican 
Nije los ni sport line ali da sad uzimam, uzeo bih M-paket 30 ili 35d

Nije los ni sport line ali da sad uzimam, uzeo bih M-paket 30 ili 35d

Delija napisao:Evo ga jos jedan BMW 328i xDrive sa M-Sport paketom opreme, ali ovaj put sa malo realnijom cenom, godinu dana noviji i sa skoro duplo manjom kilometrazom...
I cena nije fiksna!!!
Da... kontam da ce ga dati za 38900 
p.s. Ne mogu da verujem da ovako opremljen primerak nema hifi ozvucenje vec one tranzistorske zvucnike

p.s. Ne mogu da verujem da ovako opremljen primerak nema hifi ozvucenje vec one tranzistorske zvucnike

Poslednja izmena od Floyd u 13 Jun 2014, 22:12, izmenjeno 1 put ukupno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Baš lep auto.
@Markoni, posto se ti bas razumes ko je sta kupio, jesi cuo mozda da je neki vlasnik audija bio zadovoljan svojim autom bez da ulozi dodatni petocifren broj u njega? 

Tapatalk Post
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kod ovog BMWa mi nikako ne ide ovaj stof po sred sedista
Sve ostalo je super

Sve ostalo je super
Brzine idu u H-a !!!