http://www.autogespot.nl/bmw-m6-gran-co ... 07/27#img1

Moze da bude ikona ali meni je prilicno cuning,posebno spoiler pozadiNexT napisao:Onda se uklapa, i on je komsijaLjakse pored duple garaze ostavlja auto na ulici
Pa upravo je to i poenta. Sve je napravila fabrika, testiran je u tunelu, zna se zasto je krilo toliko, zna se sta je Evolution i kod njega ima razloga zasto su ovakvi spojleri. Estetski i ja volim smirenije, ali ovaj auto je ikona. S druge strane, oni likovi sto stavljaju plastika fantastika spojlere pravljene kod Pere u garazi da izgledaju brzo, pa pocnu da pucaju i da se krive od sunca tokom godina, a uz sve to, ima 1.4 od 90 konja sa diskovima od 250mm, nemaju veze sa ovim, mozda su samo mnogo igrali Colin-a kad su bili mali.stefanan napisao:Meni se ne svidja, da su ovakvi branici i spojler na bilo kom drugom autu svi bi rekli da je cuning a ovde nije samo zato sto su fabricki...
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Brate mili....Kuzmanovic napisao:Slika sa fejsa, nije moja.
Zahtev na šalteru za izdavanje tablica i DUBOK novčanikdragvorl napisao:Koja je procedura za vadjenje ovih USA format tablica?
MA DAAAAJ!!!!Geza napisao:
Meni je takodje ruzan. A da taj spojler ima svrhu,mozda je i istina,ali eno onoliko bolja,brza i skuplja kola bez tog spojlera,pa ne vidim da im smetaKuzmanovic napisao:Izgleda da, kao i za pojam sleeper, svako ima svoju definiciju cuninga. Po meni ovo nikako ne moze biti cuning jer su tako napravili strucnjaci i ti spojleri imaju znacajnu funkciju. Za mene bi bio cuning kada bi neko uzeo taj isti spojler i stavio na svoj automobil, gde ne bi imao nikakvu svrhu. Znaci, bio on lep ili ruzan, na Evolutionu on ima svrhu i to je to.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Sto implicira da i ovi likovi sto voze Reno 4 imaju dubok novcanik?maxer napisao:Zahtev na šalteru za izdavanje tablica i DUBOK novčanikdragvorl napisao:Koja je procedura za vadjenje ovih USA format tablica?