Mislim da sam zatalasao karmu, jer će da se pojavi naslednik A6000 kog sam pikirao, sa tasčskrinom i svim što ima A7, sem manjeg senzora. Sad sam otvorio pandorinu kutiju fulfrejma, a uopšte nije bitno bolji od APS-C u ovoj generaciji Sony-ja.
Dotle, mož' se slika i sa ovim. Lakše bi mi bilo da sam ostao na APS-C, ovde ima džabe Samyang 8/2.8, možda bih se istresao za 70-200G i bio miran jedno duže vreme.
Nešto za podsećanje i nadam se da tvoj Sony može da fokusira bolje od mog starog Canon-a 20D:jedva je uspeo da se izbori sa tvojom brzinom u "lošim svetlosnim uslovima". Praktično si bio brži od njegovog AF-a
Znači ipak sam se zeznuo ... pazi mene, sve ove godine sam bio ubeđen da si ovo ti, jer koliko se sećam - upoznali smo se na toj Foto-berzi. Ali očito da sam nešto žešće pomešao
EDIT:
Mislim da sam se setio: to je kolega sa DZ, pod nickom "leonardo". Opasno sam se za'ebo - godine čine svoje
Jeste, Leonardo, bravo. Nema ga više na DZ i uopšte te zanimljive ekipe. Interesantno je da je većina tih sa kojima smo piskarali se snašla vrlo dobro u profesiji, nekima ja pokazivao kako se slika. Meni je to skroz fenomenalno.
Moguće da sam bio na toj berzi, ko će ga znati, tj. vrlo verovatno. Tad sam i ja nabacio DSLR i prop'o. Koja je to rupa bez dna.
Ocigledno da DSLR nece zamreti
Iako sam imao foto ranac jedan mi se slucajno nasao pred ocima i nisam mogao a da ga ne uzmem pogotovo sto je bio nov i sa cenom vise nego odlicnom. Rec je o rancu marke Kata model 3N1-11. Staje sve sto imam od objektiva, telo objektiva sa srednjim objektivom, kartice, blic, cpl filter, zonerica, pribor za ciscenje...a ima i dodtani pregradak za veci tablet. Ranac je odlican, mogu da pristupim vadjenju aparata i sa strane ranca. Slican ranac kod konkurencije (Lowepro) nisam video mada ima raznih modela. Ovaj mi odgovara prevashodno zbog prilagodljivosti mojim potrebama na terenu ili transportu kada sam na bajku npr.
Vrhunski ranac, poprilično popularan među fotografima. Ne mogu da se setim tačno zašto ga nisam uzeo. Moj izbor je Fastpack 300 bio za D700, a evo sad sam utrpao unutra sve ovo što imam od Sony-ja, i jednu lepu veliku prinovu što stigla upravo.
Mislim da nije mogao da stane D700 + grip + 70-200/2.8 ili tako nešto...