Slatkiši & čokolade & kremići :)
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Dobar je dosta u Đelatu u bloku 63.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mi ga redovno tamanimo, pored baklava i tulumbi
Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Do sada probao Durmitor i Savski Venac, kao sto rekoste tu je dobar.
Ja sam isto odlepio, ludilo koliko je dobar. Nekima tesko pada jer je dosta mlecan
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Ja sam isto odlepio, ludilo koliko je dobar. Nekima tesko pada jer je dosta mlecan
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Mene muci karamel.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Posle duzeg vremena sam kupio Lino ladu. Tako se srozao "kvalitet" da je beli deo sada krs neopisiv
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
Kada dodjes ovde videces sta su slatkisi
Neuporedivo...

-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Ima li sta u toj Nemackoj da nije neuporedivo bolje i sladje ? Cisto pitam onako...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Nema nista izgleda.
U DE jedem samo knoppersikac2000 napisao:Kada dodjes ovde videces sta su slatkisiNeuporedivo...

Sent from my SM-J500FN
Slatkisi posebno cokolade jesu bolje.
E sad ne greje sunce nemacko.ko.nase ali cokolade jesu bolje. I pivo. Mozda standard radnika.
Kod nas jos.koju godinu i imacemo.i bolje cokolade
najbolje na svetu u novijoj istoriji
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
E sad ne greje sunce nemacko.ko.nase ali cokolade jesu bolje. I pivo. Mozda standard radnika.
Kod nas jos.koju godinu i imacemo.i bolje cokolade

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Znao sam ko ce da se javi 
Rostilj, burek i hleb je bolji u Srb, i ponekad paradajz
i jos neko voce i povrce, ali sve manje.
Supruga kada se vratila sada u DE, posle nedelju dana je rekla da joj je nedostajala dobra hrana.
Naravno subjektivno misljenje mene, moje zene i vecine nasih u mojoj okolini sa kojima sam u kontaktu.
A nismo tako mislili pre nego smo dosli ovde, imali smo klasicnu serviranu domacu paradigmu

Rostilj, burek i hleb je bolji u Srb, i ponekad paradajz

Supruga kada se vratila sada u DE, posle nedelju dana je rekla da joj je nedostajala dobra hrana.
Naravno subjektivno misljenje mene, moje zene i vecine nasih u mojoj okolini sa kojima sam u kontaktu.
A nismo tako mislili pre nego smo dosli ovde, imali smo klasicnu serviranu domacu paradigmu

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja letos nesto nisam primetio da je voce u D ista losije nego kod nas, cak i njihove domace jagode, borovnice i slicno. Pricam za Regensburg, ne znam za ostale gradove. Sve sto ne uspeva tamo ima uvezeno, Spanija, Italija, Grcka...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Voce i povrce je manje vise isto i ovde i tamo, radi se o uvozu na zalost, tako da nema tu neke pameti sta je gde bolje.
14 godina sam ziveo van, svako malo sam i sad van Srbije tako da imam i dalje jasnu sliku sta ima ovde, sta ima van Srbije.
Iskreno ne vidim neku razliku u klopi van i ovde, ako pricamo o onome po prodavnicama.
Lepo upakovanog smeca imas i ovde i tamo bez razlike, razlika je eventualno u ceni.
Inace primetio sam da ne propustas priliku da popljujes Srbiju po mnogim pitanjima, pocev od hrane, preko standarda, ovoga ili onoga ?
Zasto si znao da cu se ja javiti? Bitno da je tebi dobro, i ljudima u tvojoj okolini sa kojima si u kontaktu "tamo", to me raduje, ali zaista.ikac2000 napisao: 29 Sep 2018, 18:42 Znao sam ko ce da se javi
Rostilj, burek i hleb je bolji u Srb, i ponekad paradajzi jos neko voce i povrce, ali sve manje.
Naravno subjektivno misljenje mene, moje zene i vecine nasih u mojoj okolinisa kojima sam u kontaktu .
A nismo tako mislili pre nego smo dosli ovde, imali smo klasicnu serviranu domacu paradigmu![]()
14 godina sam ziveo van, svako malo sam i sad van Srbije tako da imam i dalje jasnu sliku sta ima ovde, sta ima van Srbije.
Iskreno ne vidim neku razliku u klopi van i ovde, ako pricamo o onome po prodavnicama.
Lepo upakovanog smeca imas i ovde i tamo bez razlike, razlika je eventualno u ceni.
Inace primetio sam da ne propustas priliku da popljujes Srbiju po mnogim pitanjima, pocev od hrane, preko standarda, ovoga ili onoga ?
Nazalost, nismo se razumeli, i zao mi je sto ti to tako vidis.
Ne pljuem Srbiju, bas naprotiv, vec mi je samo zalosno sto kod nas narod skoro sve placa vise za nizi kvalitet, a sa druge stane se servira da je na zapadu hrana nikakva i jos stosta, sto uopste nije istina.
Samo prenosim moje vidjenje obicnog coveka iz Srbije, dakle ne ili privatnika kome dobro ide, ili tatinog sina Srbina koji ne mora sve sam da stvara, ili snoba,i uporedjujem sa istom osobom ovde. Verujem da to moze da pomogne mnogima, posebno mladjima, da se upuste i probaju. Bar je meni znacilo kada sam bio mladji.
Da ne trolujem temu vise, ovde prestajem.
Ne pljuem Srbiju, bas naprotiv, vec mi je samo zalosno sto kod nas narod skoro sve placa vise za nizi kvalitet, a sa druge stane se servira da je na zapadu hrana nikakva i jos stosta, sto uopste nije istina.
Samo prenosim moje vidjenje obicnog coveka iz Srbije, dakle ne ili privatnika kome dobro ide, ili tatinog sina Srbina koji ne mora sve sam da stvara, ili snoba,i uporedjujem sa istom osobom ovde. Verujem da to moze da pomogne mnogima, posebno mladjima, da se upuste i probaju. Bar je meni znacilo kada sam bio mladji.
Da ne trolujem temu vise, ovde prestajem.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
ja evo kupio jabuke, grozdje, banane.... ma sve je sr*nje. Jedemo jer moramo zbog vitamina. I pitanje je ima li to vitamina. Kad odemo za Srbiju, najedemo se salate i voća. Meni je ovo čista plastika. I ne, ne štedim i ne uzimam jeftino 
Slatkiši su i ovamo i onamo okej, s tim što ima više vrsta u AT/CH. Ne obraduju se džabe kad donesem brdo slatkiša dole. Evo sad imam oko 5 kg spremno za na dole oktobra kad idem.

Slatkiši su i ovamo i onamo okej, s tim što ima više vrsta u AT/CH. Ne obraduju se džabe kad donesem brdo slatkiša dole. Evo sad imam oko 5 kg spremno za na dole oktobra kad idem.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''