Beograd
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Beograd
Pa ne offuješ, sve je to Boegrad.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Fascinantno je da nijedna novina ili televizija nije napravila analizu sta se zapravo uradilo, sta je planirano ili sta treba uraditi da bi to bila funkcionalna stanica. Prosecan beogradjanin nikad nije krocio ulicama koje vode do ove stanice niti ima predstavu kako bi dosao do nove glavne zeleznicke stanice.
http://beobuild.rs/novi-peroni-i-planov ... p2594.html
http://beobuild.rs/novi-peroni-i-planov ... p2594.html
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
I svemu tome još treba dodati da treba uraditi tehničku stanice u Zemunu i stanicu za teretni saobraćaj u Makišu i sve prilazne puteve tim stanicama, uključujući i jedan most, deo obilaznice za auto put...tek sa svim tim to ima smisla.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Na ovo widgetu Beogradsko oko se vidi da sve što je urađeno iole je uradila prošla vlast, onako kilava i skrndava kakva je bila. Tužno kako ništa za 4 godine nisu uradili.
Gde je Prokop? 

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Isto pitanje i muku sam imao, kada su jedno vreme odatle autobusi polazili na more 

Uroš S. napisao:Na ovo widgetu Beogradsko oko se vidi da sve što je urađeno iole je uradila prošla vlast, onako kilava i skrndava kakva je bila. Tužno kako ništa za 4 godine nisu uradili.

Pre 4 godine sam imao potrebu da nekoliko puta idem do Poreske uprave Novi Beograd, koja se nalazi nedaleko od stanice Tošin Bunar, tako da mi je bilo zgodno da koristim BG voz. Na Prokopu su se uveliko postavljale pločice i to je otprilike ovo što vidimo na slikama.
Blizu "Partizanovog" stadiona.McGruja napisao:Gde je Prokop?

------------
Inače, Prokop je korišćen kao početna stanica za neke vozove u vreme neposredno posle uvođenja sankcija 1992. godine. Npr. putnički za Šid (ex putnički za Vinkovce) je odatle polazio, pa sam prvo mislio da žele da rasterete stari most. Ali onda sam video i da putnički za Bijelo Polje isto polazi sa Prokopa. Kasnije sam video i neki međunarodni kako stoji u sred one betončine, sa putnicima koji zveraju kroz otvorene prozore i smeju se bedi koju vide. Izgleda da nešto nije bilo u redu sa Glavnom stanicom u to vreme. Mada, realno, ako voz dolazi iz Subotice i nastavlja prema Nišu, mnogo je brže da to bude preko novog mosta i Prokopa, nego da se zavlači u centar grada, pa onda vraća nazad.
Ђенерал Јанковић
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Ali onaj cirkus juče, izjave kao da su pustili prolaz u drugu dimenziju kroz Prokop.
Koliko je sve to traljavo i površno urađeno, tačnije našminkano za Dnevnik i Zoranu da laže,
može da vidi svako ko ode sad na stanicu, gelenderi se klate, paučina po ćoškovima,
12ak majstora koji puše pljuge i drže ruke u džepovima ....
Bar ima grejanja u BG vozu.
Koliko je sve to traljavo i površno urađeno, tačnije našminkano za Dnevnik i Zoranu da laže,
može da vidi svako ko ode sad na stanicu, gelenderi se klate, paučina po ćoškovima,
12ak majstora koji puše pljuge i drže ruke u džepovima ....
Bar ima grejanja u BG vozu.
Poslednja izmena od Captain Slow u 27 Jan 2016, 15:02, izmenjeno 1 put ukupno.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Idealno za Sabirni Centar drugi deo [FACE WITH TEARS OF JOY]
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
+1McGruja napisao:Gde je Prokop?

ja to polaziste buseva na more, i prokop, gledao 4 godine sa prozora internata, inace stvarno nikad ne bih znao gde je

'Ajde ljudi, zar se niste nikada, bar iz radoznalosti, provozali Beo/BG vozom od Vukovog spomenika do Novog Beograda (npr)?
Niste provalili da je stanica između Karađorđevog parka i mosta na Savi mnogo veća, sa više perona, i da tamo nikad niko ne ulazi i ne izlazi?
Ogi, sedneš na autobus 46 ili 55 u Južnom bulevaru, pa izađeš kod Hitne pomoći. Prođeš peške podvožnjak ispod auto-puta i na Prokopu si.

Ogi, sedneš na autobus 46 ili 55 u Južnom bulevaru, pa izađeš kod Hitne pomoći. Prođeš peške podvožnjak ispod auto-puta i na Prokopu si.

Ђенерал Јанковић
Ja od kada znam za sebe, to je ruina 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.