Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od Delija »

Sloba napisao:Dobro je da je neko poznat. Sada ce imati cela dva dana o cemu da pisu, kolika mu je plata, u kojim upravnim odborima je, koliko mu vikendica ima kvadrata...

Sent from my HTC One V
Njemu mogu da pljunu pod prozor. Covek takve inteligencije, pameti i sposobnosti bi na zapadu vredeo milione...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=781269

Danas sam prosao ovuda, golf je naleteo na ogroman plug traktora koji je koliko sam video, presecao put iako je zbog magle vidljivost bila oko 30ak metara. Pop stanju automobila, rekao bih da golf je golf peglao dobro ali mi nikako nije jasno sta je u glavi tih vozaca traktora kada izvode takve manevre po ovakvom vremenu, u trenutku nesrece traktor je bio dobrih 5-10m u njivi a plug je pokrio jedbu pa mozda cak i zasao u drugu traku, kontam da se i postovalo ogranicenje brzine, ne bi bilo vremena da se odreaguje sbog smanjene vidljivosti. Tuga kako jefrino ode zivot...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Isto tako ne razumem ljude koji po tako gustoj magli voze kao da je najlepsi letnji dan i lete po putu. :zbunjen: Ako je vidljivost stvarno tako mala bila, onda je tu brzini od nekih 40-50km/h optimalna. Cak i pri 60km/h vozilo predje oko 16 metara za jednu sekundu.

Edit:
Prevrnuo se autobus, 17 povređeno
Izvor: RTS

Mionica -- Sedamnaest putnika je teže i lakše povređeno večeras kada se u selu Radobić, kod Mionice, prevrnuo autobus "Niš ekspresa", potvrđeno je agenciji Beta.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=781362

Evo i ovaj autobus. Inace sam cuo da Nis Ekspres vozaci voze kao ludi, i nije prvi put da vidim vozaca autobusa da vozi autobus kao da upravlja sa nekim malim autom tipa Fiat Panda, a ne grdosijom od vise tona punom putnika. Dobro je sto su putnici uglavnom prosli bez vecih posledica.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Moja iskustva iz vremena kada sam busom išao na more je da vozači Niš expresa voze ko ludi, pijani i nenormalni.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Verovatno si slucajno dodao to "ko" u recenicu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Aha. Omaklo se. :D
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Meni je Niš-ekspres ostao u sećanju po prilično novim, dobrim i lepo održavanim autobusima. Jes' da ih vozači gaze malo jače... :)
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Šta bi tek bilo da negde žure?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Zaredjali ovi autobusi sa prevrtanjima, srecom bez tezih posledica.

Prevrnuo se autobus kod Kuršumlije

Kuršumlija -- Autobus koji se kretao iz pravca Niša ka Prištini, prevrnuo se jutros oko 3.30 časova kod mesta Novo Selo u blizini Kuršumlije. Četiri osobe povređene.
Svi povređeni su zbrinuti u prokupačkoj bolnici i van su životne opasnosti.

Do nezgode je došlo kada je autobus privatnog prevoznika "Aroma turs" na redovnoj liniji Linc (Austrija) - Dragaš, krećući se iz pravca Niša ka Prištini, na oštroj krivini kod Novog Sela, udaljenog oko pet kilometara od Kuršumlije, skliznuo sa kolovoza i prevrnuo se, kažu u PU Prokuplje.

Prema rečima portparola prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić" Jelene Pantović, rano jutros na odeljenje urgentne medicine primeljene su četiri osobe sa težim i lakšim povredama.

"Pacijent R. C. (61) zadobio je povrede u predelu glave i ramena, I. M. (31) oguljotine kože u predelu desne šake i nadlaktice, F. K. (58) zadobila je teške telesne povrede u vidu serijskog preloma rebara i isčašenja ramena, i Đ. D. (69) primljen je bez vidljivih povreda, ali pod stresom", rekla je Pantovićka Tanjugu.

Pantovićka je rekla da su svi povređeni zbrinuti, u stabilnom stanju i van životne opasnosti, da je u toku dalja dijagnostika, a da će povređena žena F. K. najverovatnije biti zadržana do daljeg na odeljenje prokupačke bolnice. Prema njenim rečima, svi povređeni su iz Dragaša, kod Prizrena sa Kosova i Metohije.

Iako se još uvek utvrđuje pravi razlog saobraćajne nezgode, u policiji kažu da se najverovatnije radi o neprilagođenoj brzini uslovima i stanju puta.
Vožaču autobusa biće određeno policijsko zadržavanje, a nakon toga on će biti predat tužilaštvu koji će dalje odlučivati o eventualnom pokretanju krivične odgovornosti.

U autobusu je u trenutku nezgode bilo18 putnika i dva vozača

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=782358
Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Korisnikov avatar
GJSenna
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2013, 19:20
Garaža: Volvo S60 II, Audi A3 1.8T, bicikl...

Post od GJSenna »

Pre nekoliko dana i ja umalo da na*ebem zbog neke budale. Nije da ne vozim brzo ali ovog puta ko da sam znao da krenem lagano sa semafora i skrecem na levo. Kad sa moje desne strane samo proleteo dzip, naravno prosao kroz crveno sa preko 120 na sat u to sam siguran.
Brzinu mogu da pretpostavim jer dok sam ja ukapirao sta se desilo on je vec bio daleko gore na brdu.

Za tih 50cm da sam isao brze ko zna kakav bi udes bio ali eto...
Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

BAJKER napisao:Zaredjali ovi autobusi sa prevrtanjima, srecom bez tezih posledica.

Prevrnuo se autobus kod Kuršumlije

Kuršumlija -- Autobus koji se kretao iz pravca Niša ka Prištini, prevrnuo se jutros oko 3.30 časova kod mesta Novo Selo u blizini Kuršumlije. Četiri osobe povređene.
Svi povređeni su zbrinuti u prokupačkoj bolnici i van su životne opasnosti.

Do nezgode je došlo kada je autobus privatnog prevoznika "Aroma turs" na redovnoj liniji Linc (Austrija) - Dragaš, krećući se iz pravca Niša ka Prištini, na oštroj krivini kod Novog Sela, udaljenog oko pet kilometara od Kuršumlije, skliznuo sa kolovoza i prevrnuo se, kažu u PU Prokuplje.

Prema rečima portparola prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić" Jelene Pantović, rano jutros na odeljenje urgentne medicine primeljene su četiri osobe sa težim i lakšim povredama.

"Pacijent R. C. (61) zadobio je povrede u predelu glave i ramena, I. M. (31) oguljotine kože u predelu desne šake i nadlaktice, F. K. (58) zadobila je teške telesne povrede u vidu serijskog preloma rebara i isčašenja ramena, i Đ. D. (69) primljen je bez vidljivih povreda, ali pod stresom", rekla je Pantovićka Tanjugu.

Pantovićka je rekla da su svi povređeni zbrinuti, u stabilnom stanju i van životne opasnosti, da je u toku dalja dijagnostika, a da će povređena žena F. K. najverovatnije biti zadržana do daljeg na odeljenje prokupačke bolnice. Prema njenim rečima, svi povređeni su iz Dragaša, kod Prizrena sa Kosova i Metohije.

Iako se još uvek utvrđuje pravi razlog saobraćajne nezgode, u policiji kažu da se najverovatnije radi o neprilagođenoj brzini uslovima i stanju puta.
Vožaču autobusa biće određeno policijsko zadržavanje, a nakon toga on će biti predat tužilaštvu koji će dalje odlučivati o eventualnom pokretanju krivične odgovornosti.

U autobusu je u trenutku nezgode bilo18 putnika i dva vozača

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=782358
Nista cudno, vozaci autobusa, pogotovo tih privatnika voze kao manijaci. Kao da ne upravljaju grdosijom od ko zna koliko tona, 10 metara duzine i pune putnika. Ulecu u ostre krivine sa 60+ itd. Debilcine.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Ne brže od života!

Post od Saša »

Upravo prođosmo pored prevrnutog automobila na autoputu malo pre Kovilja, prevrnuo se dolazeći iz pravca Beograda i dole je u jarku pored asfalta. Od zaštitne ograde na sredini nisam stigao videti o kom se tačno autu radi, samo sam video da je crvene boje i točkove u vazduhu (na krovu je). Izgleda da se desilo koji minut ranije jer još nema policije, okupljenih ljudi niti zaustavljenih automobila, a jedan putnički kombi se upravo zaustavljao pored i upalio sva četiri žmigavca, verovatno da vidi šta se desilo i mogu li pomoći. :(

Tapatalk
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Juros, oko 0440, prođoh pored "nezgode" u procesu račišćavanja - Hjundai Takson se na isključenju kod Kike, u pravcu ka Studenjaku, zakucao ili nasadio na bankinu. Uspeo sam da vidim da su istog sa dizalicom dizali na kamion. Nije bilo poledice, stoga je verovatno umor presudio...
Odgovori