Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Nisam rekao da je bolji od S3 ali izgleda jeftinije cak i od njega.
Bocne stranice su od neke ruzne mat crne plastike a onaj zadnji deo izgleda veoma osetljiv.
Bocne stranice su od neke ruzne mat crne plastike a onaj zadnji deo izgleda veoma osetljiv.
Evo jedan od razloga zasto ce S4 da se prodaje 5x od HTC One:

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Kakav fail od kamere 

A realno nasli su da porede u necemu gde je htc zvanicno slab,cak si i oni sami rekli da im je bio cilj da kamera pravi dobre slike u uslovima lose osvetljenosti a ne da pravi slike sa nekom ogromnom rezolucijom i detaljima. Sto nisu slikali neki predmet izbliza bez zumiranja, za sta se najvise i koristi telefon tu ne verujem da bi bila neka razlika. Ili u sumrak gde bi ga htc oduvao...
Ne kazem da je ovo laz,vidi se da S4 pravi kvalitetnije slike ali ne treba to uzdizati u nebesa jer je to samo jedan aspekt
Ne kazem da je ovo laz,vidi se da S4 pravi kvalitetnije slike ali ne treba to uzdizati u nebesa jer je to samo jedan aspekt
HTC je zeznuo stvar sa kamerom.
Izgleda da osim boljeg (lepseg?) kucista, HTC nema nista bolje od S4-ke.
Uz to Samsungov marketing i proizvodni kapaciteti su toliko jaki da ovi nemaju sanse da se ozbiljnije nose sa njima.
Jedino mi nije jasna Samsungova igra sa procesorima
Negde sam citao da je razlog to sto Exynos 5 jos uvek nije spreman za trziste i da ce se pojaviti kasnije.
Izgleda da osim boljeg (lepseg?) kucista, HTC nema nista bolje od S4-ke.
Uz to Samsungov marketing i proizvodni kapaciteti su toliko jaki da ovi nemaju sanse da se ozbiljnije nose sa njima.
Jedino mi nije jasna Samsungova igra sa procesorima

Negde sam citao da je razlog to sto Exynos 5 jos uvek nije spreman za trziste i da ce se pojaviti kasnije.
Ne bi ga nigde htc oduvao, S4 je u svim uslovima bolji.
S4 ima najbolju kameru na trzistu, a htc one se tu propisno izblamirao.
Gromoglasno su najavljivali revoluciju sa njihovom ultrapixel kamerom, a na kraju smo dobili kameru losiju nego u dve generacije starim telefonima.
S4 ima najbolju kameru na trzistu, a htc one se tu propisno izblamirao.
Gromoglasno su najavljivali revoluciju sa njihovom ultrapixel kamerom, a na kraju smo dobili kameru losiju nego u dve generacije starim telefonima.
Hmm,zanimljiva izjava,da pored Nokie 920,808 PureView i slicnih,S4 ima najbolju kameru...
Moze li malo vise informacija,kako je to kamera na S4 najbolja na trzistu?
Slazem se za kameru na HTC... Pokusali su da urade veoma dobru stvar,ali da bi je uradili kvalitetno,morali su da se otvore i urade visepixelnu kameru,ovaj odnos im nikako nije dovoljan...
A sto se ovih slika tice,malo su preterano lose na HTC-u... Gde god da sam gledao,nisu ovako lose slike...
Slazem se za kameru na HTC... Pokusali su da urade veoma dobru stvar,ali da bi je uradili kvalitetno,morali su da se otvore i urade visepixelnu kameru,ovaj odnos im nikako nije dovoljan...
A sto se ovih slika tice,malo su preterano lose na HTC-u... Gde god da sam gledao,nisu ovako lose slike...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Neka postave celu sliku a ne te isecke, da bi se videlo da li je zaista sa iste razdaljine slikano..
Brzine idu u H-a !!!

Upravo. Malo mi smrdi ovo na reklamni potez. 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Ne znam kakve sad kamere ima Nokia, ali njih je svojevremeno krpio SE za mnogo manje para.Xepoj87 napisao:Hmm,zanimljiva izjava,da pored Nokie 920,808 PureView i slicnih,S4 ima najbolju kameru...
Kakve su sad kamere kod SE?

808 je prica za sebe, ali je Nokia ocigledno digla ruke od toga, da li zbog prevelike cene, velicine ili cega ne znam. Osim za marketing 920 nema nikakve veze sa tim i pravi potpuno prosecbe slike u odnosu na konkurenciju, odnosno sada vidno losije od S4.Xepoj87 napisao:Hmm,zanimljiva izjava,da pored Nokie 920,808 PureView i slicnih,S4 ima najbolju kameru...
- Day Walker
Meni su bolje slike na S4.
Pogledajte 4. sliku...kad se zumira parking kako se na S4 fotki lepo vide svi natpisi dok je kod One sve razmuljano
Pogledajte 4. sliku...kad se zumira parking kako se na S4 fotki lepo vide svi natpisi dok je kod One sve razmuljano

- Day Walker