Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Meni i caletova Wintera, sad vec pred osmu zimu izgleda kao nova, cale zapeo da je menja, a guma se ne trosi uopste. Vulkanizer isto kaze da su kao extra...
U voznji se nosrmalno ponasaju, ne tresu, ne klizaju, bar ovo sto sam ih terao po suvom prosle godine.
U voznji se nosrmalno ponasaju, ne tresu, ne klizaju, bar ovo sto sam ih terao po suvom prosle godine.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Michelinova škola.
Tapatalk
Tapatalk
I one Cleberke od burazera, imaju vec 6ta zima, i isto su bar vizuelno odlicne, ali u paksi to i nije tako, prosle godne, su ozbijno prodale na Zlatiboru, kad je auto krenuo unazad, pa smo zavrsili i zbunju, jer je burazer bio dobar i brz sa reakcijom...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja uvek povadim sve kamencice, i one najsitnijeDay Walker napisao:Ma ko ce da se igra s tim?

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ali ja drzim gume kod vulkanizera, sigurno necu da idem tamo kod njih i da ceprkam s hemijskom vadeci kamencice 

Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Čudi me da ne pustiš ćaleta da menja Wintere posle tvog iskustva sa njima. Kontam da on neće na Zlatibor sa tim autom, ali prodaće ga kao i te Cleber. Neka menja ako hoće.
Posetite www.garaza.rs !
Neće ga Wintera prodati po snegu i ledu, čak i kad je malo starija. Tu briljira. Dobra je i na suvom kad je hladno.
Slabost joj je voda na putu. Slabost su joj visoke temperature.
Slabost joj je voda na putu. Slabost su joj visoke temperature.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Prošle godine nešto nije bilo uslova, ali nadam se da će ove da napravimo jedan Garaža test.
Posetite www.garaza.rs !
Što da ne, treba nam samo bezbedno parče puta bez saobraćaja. Kakve god rezultate da dobijemo biće zanimljivi.
Alo bre, ne prizivajte sneg!
Samo da grune, da padne neko skijanje, dosta je bilo....
Moze i onaj deo pored groblja na kosi, gde Dragan testira minimalnu brzinu pri kojoj CLio ipak polecetrojanac napisao:KNAUF nedeljom prepodne

grcka
ja sam za, imacu dva seta novih/gotovo novih zimskih u 205, pa cemo da ga merimo

ja sam za, imacu dva seta novih/gotovo novih zimskih u 205, pa cemo da ga merimo

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako je loša guma, ne nose te daleko.NexT napisao: Moze i onaj deo pored groblja na kosi, gde Dragan testira minimalnu brzinu pri kojoj CLio ipak polece

Širim haos!