Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Gazu »

Daj, odlepi tu foliju s tog sata!😂 Zezam se malo, fora je što ti super slika.😉
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Eh da je folija... Nakupio je ogrebotina za ove 4 godine. Srećom se ne vide kad ga gledaš direktno.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

I ja sam iznenadjen Iphone zoom-om, jer su dobre slike i na 15x, pored samo 3x optickog.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Evo 1, 3 i 15x

Slika
Slika
Slika

Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Znači iPhone ti baš nije legao? Nisi očekivao da je takvo govno?

Sent from my LE2121 using Tapatalk

Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

System update je resio vecinu bagova onih, a i dalje ostaje jako nazadan u odnosu na Android.
Da mu nije ocajno drzanje vrednosti, prodao bih ga sutra, ali mi je zao da izgubim 800e za 3 meseca na telefon. Mada se mozda i dalje opredelim za taj potez, lomim se svaki dan :)

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Trebalo je uzeti S23U u preorderu.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

Xepoj87 napisao:System update je resio vecinu bagova onih, a i dalje ostaje jako nazadan u odnosu na Android.
Da mu nije ocajno drzanje vrednosti, prodao bih ga sutra, ali mi je zao da izgubim 800e za 3 meseca na telefon. Mada se mozda i dalje opredelim za taj potez, lomim se svaki dan :)

Vidiš i to je interesantno...vlada mišljenje da iPhone odlično(najbolje) drži cenu.

Što se mene tiče, "dosta" sam ih prodavao, traže se, ali isto tako, baš je velika ponuda, što zna dosta da oteža prodaju...u svakom slučaju, Samsung je još gori.

Ultra baš brzo gubi vrednost.

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

Ja bih trebao da uskoro da produzim svoj ugovor, gledam i ne znam ni sta bih uzeo, pojma nemam, Samsung Telefon ne zelim, iPhone takodje..kao i xiaomi. Ne ostaje mi bog zna kakav izbor ili eto oppo find x5 pro ili ovaj novi Google.. Nesto i nisam zagrejan bas ni za jedan a ni drugi...
Nekako me je vec prosla volja za telefonima, mislim na menjanje itd...
Sluzi me odlicno ovaj stari oppo find x2 pro, a tablet je naravno uvek tu, koji se najvise koristi, jer imam jedan broj a dve sim kartice, jedna u telefonu jedan u tablet, pa se kuci vecinom sve obavlja preko tablet, pozivi, poruke itd itd..u sustini, tablet me je razmazio, tako da su telefoni pali onako da kazem u zaborav... Verovatno zato i ne znam sta bih uzeo od telefona a nije mi ni neki merak bilo koji telefon...

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

Nemoj Find X5 pro, sačekaj X6 pro...

Sa Pixelom nema greške.

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Jutros u 6 skinuo S23 sa punjača, sad imam 3 sata SoT, bio 5-6 sati van kuće na 4g, što mi je na Exynos-u jelo bateriju samo tako čak i kad ništa ne radim. I tek sam na 48%. A pri tom je telefon još na "learning", nije pogasio ništa od pozadinskih procesa... Na mom zadnjem telefonu gde je to moglo je pisalo Nokia.

Sad ću da isključim fast charging jer mi ne izgleda da ću morati da ga punim preko dana.

Inače kupio sam i 45W punjač. Znao sam da S23 za razliku od plus i ultre može najviše 25W, ali računam da punjači dugo traju i valjaće i za buduće telefone. Međutim, punjač je i duplo veći od onih starih, kabl duplo deblji i skoro 2m, nekako to sve deluje previše kabasto. Doduše uz telefon je došao tanji i kraći kabl, pa bar ne moram ovu zmiju da koristim.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Ma nije mi zurba uopste, jer nisam siguran ni sta bih uzeo... Mogu ugovor do daljnjeg da nastavim, ali u ovom slucaju bez telefona, pa kad eto ko sto ti kazes izadje x6 pro mogu da uzmem..
Ne pratim nesto desavanja oko Google pixel 7 pro, ali vidim da ih je oglas pun q... Previse ih ima..

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

grujicd napisao:Jutros u 6 skinuo S23 sa punjača, sad imam 3 sata SoT, bio 5-6 sati van kuće na 4g, što mi je na Exynos-u jelo bateriju samo tako čak i kad ništa ne radim. I tek sam na 48%. A pri tom je telefon još na "learning", nije pogasio ništa od pozadinskih procesa... Na mom zadnjem telefonu gde je to moglo je pisalo Nokia.

Sad ću da isključim fast charging jer mi ne izgleda da ću morati da ga punim preko dana.

Inače kupio sam i 45W punjač. Znao sam da S23 za razliku od plus i ultre može najviše 25W, ali računam da punjači dugo traju i valjaće i za buduće telefone. Međutim, punjač je i duplo veći od onih starih, kabl duplo deblji i skoro 2m, nekako to sve deluje previše kabasto. Doduše uz telefon je došao tanji i kraći kabl, pa bar ne moram ovu zmiju da koristim.
Ja sam na mom s10+ isključio fast charge i punim ga do 85% i baterija mi završava posao u toku dana. Punim ga bežično na samsung wireless trio punjaču od 25w.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

carov2 napisao:Nemoj Find X5 pro, sačekaj X6 pro...

Sa Pixelom nema greške.

Citao malo vise za oppo find x6 pro, izgleda da ce dobiti neki los ekran... Tako da nista od toga.
Izgleda da cu jos dugo ostati na oppo find x2 pro i Samsung Galaxy Tab s8 ultra 5G 256gb.

Ford S-Max 2,5t

Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Skipper napisao:
grujicd napisao:Jutros u 6 skinuo S23 sa punjača, sad imam 3 sata SoT, bio 5-6 sati van kuće na 4g, što mi je na Exynos-u jelo bateriju samo tako čak i kad ništa ne radim. I tek sam na 48%. A pri tom je telefon još na "learning", nije pogasio ništa od pozadinskih procesa... Na mom zadnjem telefonu gde je to moglo je pisalo Nokia.

Ja sam na mom s10+ isključio fast charge i punim ga do 85% i baterija mi završava posao u toku dana. Punim ga bežično na samsung wireless trio punjaču od 25w.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Koja je poenta iskljucivanja fast charge ako punis bezicno? Taj telefon svakako ima samo 15W punjenje zicno i bezicno. Tu je Note 10+ odskocio sa 25W standardno i 45W opciono.

Odgovori