Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Dolazi to s godinama, moci ces 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
NexT napisao:Ne nego sam vredan.
10 min posla, a stvarno ne mogu da gledam prljav auto...
+1
Nekad mi bude zao kada ga usvinjim sat posle pranja al ne mogu da ga gledam onakvog... Jos kad se uhvati soli pa ne mogu gepek da otvorim a da se ne userem...
To je za spolja, unutra mora uvek da bude cist, bar zbog dece

Ma jok. Ja pravo sa posla na puške kad je ovako vreme. Ne perem svaki dan, ali 2x nedeljno recimo bez problema. Ne volim prljav auto, ni spolja ni unutra.NexT napisao:Znaci samo ja perem cim se isprlja. Prao juce, prao danas, pracu i sutra...
Tapatalk 4
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sutra moram da operem Punta pa makar sekire padale. Nije normalno na šta liči posle 200 km kroz bačko blato... Slikaću pre pranja (ako se setim)... 

Next ti moras prati auto, inace niko ne bi seo u auto s tobom. Mi ostali ne moramo. Mozda i ja da imam peromat, bih prao svaki cas, ovako da oteram auto u perionicu, pa da cekam tamo sto sati da se opere, ili da teram na usluznu, na kojoj jedino ima mesta kada pada kisa, ... To mi je gubljenje vremena. Kada prolazim pored perionice i vidim samo jedan auto se pere, onda uteram i operem, sacekam odmah da zavrse i teraj 

Slažem se. Ja sam se izbezobrazio sa pranjem tek kad su ove fenomenalne puške otvorili blizu. Ranije sam isto vodio računa, jer imam crevo u garaži, ali to je bilo cimanje. Ovo je sad opuštencija i traje 5 minuta, što je najbolje u celoj pričI.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Nije da bukvalno ne bi seo, jer koliko znam ima takav tip "taksiranja" da su unapred zakazane voznje, ali svakako da bi imao los utisak o firmi koja po musteriju salje prljav auto.nikaragva napisao:Next ti moras prati auto, inace niko ne bi seo u auto s tobom.
Kad znam da ce kisa tokom dana ili sutradan, nema sanse da perem auto. Treba da odem do perionice, izgubim vreme i novac, pa da se posle kisa posere na to. Jedino zimi to radim cak i kada znam da ce biti padavina, zbog soli... Naravno, pod uslovom da nije -5C ili gore...
HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Takodje,kada je ruzno vreme,retko perem,eventualno oteram na cetke,a cim je lepse vreme,oteram u perionicu.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Juče popodne sam prošao jednom od onih kritičnih deonica sa smetovima koja je bila zatvorena za saobraćaj (Savino Selo - Kula), pored puta još stoje gomile snega, na nekim mestima 1.5 pa i do 2 m visine. Slikano telefonom...

Ovo se nalazi po izlasku iz Kule kada se krene prema Savinom i u dužini je od jedno kilometar... Isto sam video na još nekoliko mesta, ali sa manje snega...

Ovo se nalazi po izlasku iz Kule kada se krene prema Savinom i u dužini je od jedno kilometar... Isto sam video na još nekoliko mesta, ali sa manje snega...
Vi ne mozete da shvatite da ja neke stvari radim zbog sebe? 
Po ovakvom vremenu niko rec nece reci i da je prljav auto spolja (unutra svakako nikada nije), ali jednostavno ja ne podnosim da vozim prljav auto. Isto kao sto ne podnosim kad se cuje bilo kakav zvuk koji nije u opisu ispravnog auta itd...

Po ovakvom vremenu niko rec nece reci i da je prljav auto spolja (unutra svakako nikada nije), ali jednostavno ja ne podnosim da vozim prljav auto. Isto kao sto ne podnosim kad se cuje bilo kakav zvuk koji nije u opisu ispravnog auta itd...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Shvati, ne važi se kada ti je auto sredstvo za rad kao tebi, ne trudi se 

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Ja te shvatam. poslednji put sam prao auto u četvrtak - od tada sam prešao oko 20-30 km po gradu i planiram da danas odradim "brzinsko puškiranje"....čisto da skinem prljavštinu i so sa istog, a i ne podnosim da vozim prljav auto.
Zar nije dovoljno da kad vozis po vlaznim putevima kao sto je ovih dana, da se so skine sama... pa tockovi bace toliko vode unutra u koseve da ne ostane ni gram soli... bar je to moja neka logika...