swemir napisao: 06 Nov 2018, 21:16
Kako izgleda pakivanje i gde ima u ns u taj krem krem
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Nemas to u prodaji, narucis od coveka ko pravi, bio je tehnolog u Takovu pre. Ja sam pre bas dosta narucivao, sad vise ne jedem kremove, ali je dobar i povoljan. Evo kontakta, mada nisam zvao godinama: 066144848 Novak. Mozes naruciti crni, beli ili mesano.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja mu bio na gajbi
U GMu je, a tamo možeš kupiti u svakoj prodavnici/trafici. Po BGu i NSu ima, kako mi reče. Kupuju ljudi za manje prodavnice. E sad, koje...ko će znati.
Nemas to u prodaji, narucis od coveka ko pravi, bio je tehnolog u Takovu pre. Ja sam pre bas dosta narucivao, sad vise ne jedem kremove, ali je dobar i povoljan. Evo kontakta, mada nisam zvao godinama: 066144848 Novak. Mozes naruciti crni, beli ili mesano.
Darko napisao: 06 Nov 2018, 21:55
Danas kupio ovu na pumpi. Ocekivao neku lepu tradicionalnu cokoladu. Medjutim ocajna je. Kao neka najjeftinija krem tabla.
Ko ti doneo prvi da probaš?
Krem krem proizvodi bivši tehnolog Takova.
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Mali doprinos za 200. jubilarnu stranu. Meni sjajan slatkiš, nije ni skupo ovo pakovanje. Ali ima veliku manu. Bez problema pojedem svih 6 odjednom. Tako da se ne isplati.
starac vujadin napisao: 06 Nov 2018, 22:11
Rusi i čokolada...
Imamo dosta ruskih pacijenata u bolnici (uglavnom lovarniji koji plaćaju sve gotovinom). Kod njih postoji običaj da kada se neko otpušta iz bolnice poklone personalu na odeljenju gomilu slatkiša. Bukvalno ni jedan slatkiš iz rusije nije valjao, bilo da je reč o keksu, bonbonama ili čokoladi. Baš ni jedan jedini.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ja sam nedavno uzeo na petrolu ovu crnu rusku i vrhunska je cokolada. Dao sam ukucanima da probaju i svima se svidela.
Doduse nije ni jeftina. 215 ili 225 din.