Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Kao kad Nisan izbaci GTR koji uzme meru Porsche-u na njegovom terenu (Nirburgu) po daleko nizoj ceni (mada ni Porsche nije ostajao duzan kao sto nece ni Alfina konkurencija)... isto Alfa pokusava da demonstrira silu spram nemackih konkurenata na njihovom terenu (mada nisam siguran u odnos cena).
Skidam kapu na performansama ali trebaju da ponude mnogo vise i jedni i drugi da bi mogli da stanu rame uz rame ;-)
Evo da neko sprovede prostu anketu koji bi auto nezavisno od cene pre izabrali: 991.2 Turbo S ili GT3RD naspram Nisana GTR, ili ovu Alfu naspram npr. C63AMG S.
Sta mislite kakav bi rezultat bio?
Skidam kapu na performansama ali trebaju da ponude mnogo vise i jedni i drugi da bi mogli da stanu rame uz rame ;-)
Evo da neko sprovede prostu anketu koji bi auto nezavisno od cene pre izabrali: 991.2 Turbo S ili GT3RD naspram Nisana GTR, ili ovu Alfu naspram npr. C63AMG S.
Sta mislite kakav bi rezultat bio?
Ja bih gore GT3 RS, dole QV. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
QV će sve do jedne biti prodate, u to nemoj da sumnjaš.
Tapatalk
Tapatalk
Jel ogranicena serija u pitanju?
Pa da. 999 komada
Brzi ce je razgrabiti ne sumnjam 

Jel ozbiljno samo 999kom?
Da znas da li da je razmotris. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jok, da podjebavamo 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
U vezi čega tačno? Očekivana reakcija normalnog čoveka je valjda da se pozdravi uspeh, jer je ovo odličan auto i još bolji rezultat.
Ma zajeba...m nemam pojma. Mislim da nije limitirana serija. Nije to Ferrari ipakLaki021 napisao:Jel ozbiljno samo 999kom?

Da li je auto odlican mozemo znati tek za koji godinu kada vidimo kako se pokaze.
Rezultat je odlican i svaka im cast.
Rezultat je odlican i svaka im cast.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Bokte mazo 200 strana, 300 na tt 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

https://www.youtube.com/watch?v=fTnE_YbfW9w
Ima, ali Porsei koji se trkaju po pistama obicno imaju motor pozadi i po tome je Porse poznat a takvih modela je najveci broj kod kupaca.Ralee napisao:Ljubitelju panamera ima motor napred.
Ne bih ja Panameru svrstavao u istu grupu sa QV i slicnim puno manjim autima od njega.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Evo narode - samo za vas, upario sam ona dva snimka Alfe i BMW-a, da bi smo mogli videti kako izgleda uporedna vožnja ova dva automobila.
Napomena u vezi videa:
- merenje vremena nije startovano sa iste pozicije za Alfu i BMW (Alfa je krenula ranije da meri)
- zato sam kao "startnu" poziciju uzeo onu narandžasto ofarbanu bankinu (desno) i otprilike noseve automobila postavio pred njenu završnicu (kamere imaju različite uglove gledanja pa se zato to na izgled ne uklapa)
- mislim da sam uspeo da ih podesim "skoro" tačno (možda za deliće sekunde sam omanuo) i to se na krivinama vidi da više-manje paralelno pomeraju volane za skretanje.
- Alfa na žalost ima lošu kameru i poziciju iste, pa je praktično skoro nevidljiva spoljašnost tj. staza.
Moj zaključak je da Alfa mnogo lošije "leži" na stazi tj. da je BMW očigledno mnogo stabilniji automobil
https://www.youtube.com/watch?v=4oqx1F9e9SE
Napomena u vezi videa:
- merenje vremena nije startovano sa iste pozicije za Alfu i BMW (Alfa je krenula ranije da meri)
- zato sam kao "startnu" poziciju uzeo onu narandžasto ofarbanu bankinu (desno) i otprilike noseve automobila postavio pred njenu završnicu (kamere imaju različite uglove gledanja pa se zato to na izgled ne uklapa)
- mislim da sam uspeo da ih podesim "skoro" tačno (možda za deliće sekunde sam omanuo) i to se na krivinama vidi da više-manje paralelno pomeraju volane za skretanje.
- Alfa na žalost ima lošu kameru i poziciju iste, pa je praktično skoro nevidljiva spoljašnost tj. staza.
Moj zaključak je da Alfa mnogo lošije "leži" na stazi tj. da je BMW očigledno mnogo stabilniji automobil

https://www.youtube.com/watch?v=4oqx1F9e9SE