Ko ono ima Redmi Note 10 Pro? Kako vam tačno radi otljučavanje licem? Da li otključa čim se ekran usmeri prema licu (kao što recimo radi iPhone) ili se ipak mora pre toga pritisnuti taster sa strane?
Saša napisao: 08 Apr 2023, 11:16
Ko ono ima Redmi Note 10 Pro? Kako vam tačno radi otljučavanje licem? Da li otključa čim se ekran usmeri prema licu (kao što recimo radi iPhone) ili se ipak mora pre toga pritisnuti taster sa strane?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja imam Redmi Note 11 Pro 5G. Evo upravo sam probao i to dva puta. Čim ga uzmem u ruke on se aktivira i otključa čim detektuje lice. Ništa ne pritiskam.
Kod mene (rn 10 pro) se pojavi na ekranu smajli koji kao odrično mrda glavom dok ne prepozna lice,kad prepozna pojavi se kukuca i otključa se ako prevučeš prstom na gore.
Hmmm. Onda je nešto do podešavanja. Prvo smo dodali ono crtanje šablona (tj preuzeo je sam taj način otljučavanja sa prethodnog telefona), onda smo mu dodali otisak i na kraju i prepoznavanje lica. Sada se uključuje samo ako dodirneš taster sa strane. Verovatno treba ostaviti uključeno samo prepoznavanje lica.
Saša napisao: 08 Apr 2023, 11:16
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja imam Redmi Note 11 Pro 5G. Evo upravo sam probao i to dva puta. Čim ga uzmem u ruke on se aktivira i otključa čim detektuje lice. Ništa ne pritiskam.
Ja imam Redmi Note 10 Pro, isto je (naravno, zašto bi i bilo različito u odnosu na 11).
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ja znam jednog koji je u Globaltelu. Sticajem okolnosti, relativno često se čujemo, ili bar pokušavamo.
Iz nekog razloga je uporan da ostane kod njih. Žena mu se vratila na starog operatera, umalo da se razvedu. Kada bi nju uživo pitao za GT, verovatno bi usledio šamar
Globatel je virtualni operater koji koristi infrastrukturu A1 mreže.
Povoljniji je od ostalih (nevirtualnih) ali i kvalitet usluge prati cenu. Prilično nizak. Radi kako treba samo u većim gradovima, pod uslovom da nema veće opterecenosti mreže ( koncert, utakmica, miting, šta god..)
Ja sam u tom poslu (projektovanje i izgradnja infrastrukture mob operatera) i pravim se da ne postoji, jer zapravo i ne postoji.