Hranilište u Estoniji (livestream)
Re: Estonija
LAME !AcaKayak napisao:Bas sam ovde u Spaniji pre par dana spasao neku malu gugutku,

Komsija nesto mi se puno nerviras oko nebitnih stvari, u poslednje vreme. Nemas razloga, koliko vidim po postovima ok si momak(a i cujem isto, tj. procitam).
Nismo svi isti. Neko ne bi mrava zgazio, opet znam ljude kojima je zanimljivo da mackama nabijaju petarde u boolju. Jeste bolesno, ali divljaka je uvek bilo, ima i bice.
Da smo savrseni, verovatno bi imali raspon krila od dva metra, a za ovu poruku ne bi trebalo da koristim prste i tastaturu

P.S: da li ubijem zivotinje. Ne. Da li jedem meso: da. Recimo, po nekom mom misljenju, vegetarijanci su pomalo licemerni. Postujem ja to, i sam nisam neki preterani mesojed.
Nervira me prica ne jedemo zivotinje jer su svesne. A ko kaze da biljke nisu? Cogito ergo sum, ili obrnuto.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ma ne nerviram se nego mi dosadno na pripremama pa ulazim u svadje da imam o cemu da razmisljam 
Kad dodjem kuci necu ni dolaziti na forum, samo na pripremama ga posecujem (sto je jedno 8 meseci godisnje
)...
Kao sto zivotinje jedu zivotinje tako ih i mi jedemo, niko ne brani lavu da pojede antilopu, sto onda ja ne bih smeo
Zezanje naravno, ali po meni je to normalna stvar kojoj ne treba pridavati preterani znacaj...

Kad dodjem kuci necu ni dolaziti na forum, samo na pripremama ga posecujem (sto je jedno 8 meseci godisnje

Kao sto zivotinje jedu zivotinje tako ih i mi jedemo, niko ne brani lavu da pojede antilopu, sto onda ja ne bih smeo

Osecam se prozvanim kao autor teme.AcaKayak napisao: ja pisem glupave jedini na forumu o automobilima u temi o jelenima iz Estonije
Niko nikog ne tera da pise u temi koja mu se ne dopada. A ako pogledas ostale postove, videces da je mnogima sasvim ok tema.
Podseticu te da postoji i tema o Eurocremu i ko zna sve cemu... (mada ne znam sta se pravdam)

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
A ko bi pored M3-ojkeAcaKayak napisao:Kad dodjem kuci necu ni dolaziti na forum

Tex, naravno da ne, offtopic je i ima svakakvih tema i super je sto ima jer mislim da bi diskusija bila dosadna i da clanovi ne bi bili toliko "povezani" da nema tema o ostalim stvarima u zivotu, kako bitnih tako i opustajucih (ova recimo).
Nego kad je vec offtopic nema potrebe da mi ona devojka pise kako je moj komentar glup, a to pise jer se s njom nisam slozio oko gej parade a normalno je da zensko pamti narednih 20 godina neku trivijalnu stvar... Cak je probala da me posvadja tada s nekim clanovima pominjuci kako sam ja protiv njih svojim postovima (mislim da je Paja bio u pitanju) pa mi je zato ostalo u secanju, inace me bas briga za gej paradu, prica se o njoj tri dana pred paradu i onda narednih 360 dana se cuti i tako u krug
Samo smatram da na auto forumu moze biti glup komentar ako se trazi neki savet ili tako nesto pa ja da namerno jedem go*na i zajebavam, ali u offtopic temama ne treba stvari ozbiljno shvatati
Nego kad je vec offtopic nema potrebe da mi ona devojka pise kako je moj komentar glup, a to pise jer se s njom nisam slozio oko gej parade a normalno je da zensko pamti narednih 20 godina neku trivijalnu stvar... Cak je probala da me posvadja tada s nekim clanovima pominjuci kako sam ja protiv njih svojim postovima (mislim da je Paja bio u pitanju) pa mi je zato ostalo u secanju, inace me bas briga za gej paradu, prica se o njoj tri dana pred paradu i onda narednih 360 dana se cuti i tako u krug

Samo smatram da na auto forumu moze biti glup komentar ako se trazi neki savet ili tako nesto pa ja da namerno jedem go*na i zajebavam, ali u offtopic temama ne treba stvari ozbiljno shvatati

Slazem se,niti je onaj komentar bio glup,niti treba tako napinjati nebitne stvari 
Glupost se ne pominje ni kada se 2 clana foruma ozbiljno podzaraju(eto,mozda sam ja,nekada,malo,usao u takvu situaciju
),a ne ovako bzvz 

Glupost se ne pominje ni kada se 2 clana foruma ozbiljno podzaraju(eto,mozda sam ja,nekada,malo,usao u takvu situaciju

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ti? Pa ja se ne secam da si ti ikad bio u nekoj raspravi, tvoj post uvek kad vidim znam da se situacija smiruje
Vidis da si i sada glas razuma

Vidis da si i sada glas razuma

Eto, oterali ste životinje

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
evo je Bambijeva keva 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3