Pa eto, prosvetli me i objasni sta to jos nudi Camaro osim sirove snage?starac vujadin napisao:Napraviće forum od vas prave poznavaoce automobila, umesto novokomponovanih kakvi ste bili kad ste došli
Pa eto, prosvetli me i objasni sta to jos nudi Camaro osim sirove snage?starac vujadin napisao:Napraviće forum od vas prave poznavaoce automobila, umesto novokomponovanih kakvi ste bili kad ste došli
Floyd napisao:Pa to je Heroj i napisao a ja potvrdio...ne kontam u cemu je problem.
Dobijas samo jak i brz auto za cenu manju od konkurencije ali zato pristajes na kompromis da je ogroman potrosac, da placas veliku registraciju i eko poreze (jbg ja gledam na to jer zivim u Evropi), da kvalitet enterijera nije bas na zavidnom nivou a dizajn istog spartanski, skuplje odrzavanje, tezu nabavku delova, nikakvu udobnost i ogromnu verovatnocu da se "vencas" sa njim (i ovde gde je dobar standard se neki vrte mesecima po oglasima) itd.
U tom kontekstu sam napisao da nije bas jeftin a ne cisto da ti kontriram.
Ako gledas iskljucivo snagu i vreme na stazi, onda jeste smesno jeftin u odnosu na konkurenciju.
Camaro iz 90ih se u Evropi prodaje za smesnu lovu sto sa npr. 911icom nije slucaj koja pored odlicnih sportskih osobina kupcima nudi jos nesto...a to sto nudi i sto ti kupci traze, Camaro nema da ponudi.starac vujadin napisao:Pa problem je u tome što to nije tačno. Mane koje si nabrojao su u istom rangu kao kada bi Jusein Boltu rekao "dobro je što si ti brz, ali slabo bacaš kladivo". Ne možeš gledati Camara merilima nakupca s Bubanj potoka...dobro nisi rekao da je teško staviti plin u njega. TAko isto može da se gleda na Porsche 911. Ko vozi Camara teško da je osoba koja pristaje na kompromise, nego baš suprotno.
Zatim, imaš materijalne greške...da je potrošač, a nije veći potrošač od automobila slične snage i kubikaže. Druga, još veća (u kojo se vidi nepoznavanje ovog auta) je da je "venčanica". Verzija sa V8 motorom će u budućnosti sigurno imati veću vrednost nego recimo aktuelni BMW X5M ili BMW M5. Kvalitet enterijera u muscle cars nikad nije bio na zavidnom nivou i nikada neće biti i to vlasnicima nije bitno.
Ja nigde ne osporavam Camaro (rekoh da bi ga rado vozio i posedovao kao drugi auto) ali sam naveo samo neke "sitnice" zbog kojih kosta toliko koliko kosta.starac vujadin napisao:Da se vratim na prethodnu priču. Umesto što neko dovodi u pitanje nešto što je opšte poznato i priznato pitanjima da mu se objasni "zašto je to priznato i poznato...čudna mi čuda", treba tog pitati "zašto misliš da to ne treba da bude cenjeno, priznato" i tu ima dva puta kada taj neko kaže svoje razloge. Jedan je da se daju neki do sada novi argumenti i da se utvrde neke nove činjenice...to je moguće, ali teško. Drugi put je da taj pokaže da u stvari ne poznaje tu pojavu, a to može biti neprijatno za toga koji pita. Zato je i lakše tražiti da se njemu dokazuje 100x dokazano. Ti si, hvala Bogu, sada rekao koje su po tebi mane Camara, što je u svakom lsučaju bolje nego da si nas tražio da ti to objašnjavamo. Ok, nisi pokazao neko razumevanje Camara, ali to nije razlog da ne možemo da pričamo o njemu.