Da li neko zna lokaciju na netu gde mogu da vidim tacne racune i iznose koje je potrebno da uplatim za promenu saobracajne?
Na sramotnom sajtu MUP-a pise sledece:
Саобраћајна дозвола (1.200,00 дин)
* рачун Завода за израду новчаница и кованог новца, број 980-333-07,
са позивом на број 022109...................................................................................673,00 дин
* рачун МУП-а.........................................................................................................527,00 дин
Kakav racun MUP-a!??? Racun opstinske jedinice u koju idem? Nikada me niko nije pitao u agenciji gde su mi radili tehnicki i spremali papire gde na koju opstinu cu da idem!??
i
За издавање саобраћајне дозволе или регистрационе налепнице 1.400,00
Valjda od 1 do 12? 4. je osnovni i početni nivo, bez šteta u prvoj godini. Ako nisi imao štetu u prvoj godini osiguranja, ideš na 3. nivo itd. Sa svakom štetom padaš za po jedan nivo. Svaki nivo nosi procente poskupljenja ili pojeftinjenja osiguranja(zavisi u kom smeru ideš ). Naravno, popust je mizeran i ide, čini mi se, 5% po nivou, ali su zato poskupljenja drastična.
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Jel zna neko kakva je procedura ako je MUP pogrešno upisao broj šasije u saobraćajnoj ?
Danas sam primetio da su omašili jednu cifru i umesto 8 upisali 6...a tako je i u sistemu.. (kad ištampam podatke sa čipa) (a u dokumentima koja sam im dostavio pri registraciji, kao i u polisi sve je ok) Šalju me u Ljermontovu na veštačenje pobogu...
Cekam u SUP NBGD, ne da brzo ide a nema ni guzve... Registracija za moju masinu 22.200 dinara, bez tehnickog koga preko banke imam za dz. Ocekivao sam vise. Videcemo da li cu sve zavrsiti bezbolno, prosto mi je neverovatno...
U radnji sa auto delovima su ubacili moju saobracajnu i nije mogla da se ocita. Onaj chip ili sta je je malo izguljen, ali nista vise od ostalih kartica i dokumenata.. Jel` mogu da imam nekih problema zbog toga? Negde, nekad, na tehnickom na primer? Da li treba da je menjam kad budem registrovala auto i da li cu uopste moci da ga registrujem?
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
Da, saobraćajna bi trebala da ti bude ispravna, odnosno na tehničkom štampaju njen "sadržaj" a i jedan list ti daju i to ti služi kao "saobraćajna" dok ti ne registruju auto (služi umesto one potvrdice ranije)... Takođe, u MUP-u ti u nju moraju upisati datum (isteka) nove registracije... Proveri ti to sve još jednom, a ako zaista ne valja nešto - reći će ti već u MUP-u prilikom sledeće registracije šta ti je činiti (verovatno zamena)...
Poslednja izmena od Saša u 03 Apr 2012, 22:55, izmenjeno 2 puta ukupno.
Hvala, moracu jos jednom da proverim na tehnickom da li je ispravna (mada na poslu imam citac, ali nisam uspela da nadjem software za saobracajne (kao za l.k.)).
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović