Passat B6 - zaključan volan
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Passat B6 - zaključan volan
Ovo je politika proizvodjaca a ne uvoznika, bilo je izuzetaka gde su posle silnih peripetija priznavali deo troskova u mizernom procentu jednostavno, klasifikuju trzista na marginalna i ostala otuda i takva politika poslovanja.
Zato je i bitno da se pise o takvim stvarima iz prostog razloga da buduci kupac ima na umu sta sve moze da ga snadje
Zato je i bitno da se pise o takvim stvarima iz prostog razloga da buduci kupac ima na umu sta sve moze da ga snadje
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Zamena je uradjena na Porsche Maribor i oni kazu da nemaju nikakvu dozvolu od fabrike da bi taj deo zamenjali besplatno...
Ja isto mislim da tu kljucnu ulogu igra fabrika a ne svaki servis posebno...
Ja isto mislim da tu kljucnu ulogu igra fabrika a ne svaki servis posebno...
Ako je to ono sto se zove donja brava,sto su mi takodje rekli da kao i kod mene,crkava i na Passatu i ostalima koji imaju takav sistem(a sluzi upravo za zakljucavanje volana,dok recimo kod mene bez toga ne moze da se upali auto),cisto da te obavestim da je na C klasi to kostalo 700e sa zamenom123456 napisao:Zamenjena elektricna brava volana,260 e u ovlascenom plus 40 evra slep![]()
![]()
Hvala svima na pomoci

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Rekoh ti ja, elektricna bravica volana. Mislim da je za megana skuplja 

- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Xepoj87 napisao:Ako je to ono sto se zove donja brava,sto su mi takodje rekli da kao i kod mene,crkava i na Passatu i ostalima koji imaju takav sistem(a sluzi upravo za zakljucavanje volana,dok recimo kod mene bez toga ne moze da se upali auto),cisto da te obavestim da je na C klasi to kostalo 700e sa zamenom123456 napisao:Zamenjena elektricna brava volana,260 e u ovlascenom plus 40 evra slep![]()
![]()
Hvala svima na pomoci
Da,to je to.I kod mene ne moze da se upali auto,napisao sam da sam ga slepao na servis.
Cekaj,mozda sam preskocio nesto,i ti si menjao na mercedesu,kada,i tebi se zakljucao?