I ja već neko vreme planiram odlazak tamo, ali nikako da sprovedem u praksu.

Ovi Milli, Muller i slicni ne mogu ni da primirisu "Winny" vajkremu koji je duplo jeftiniji. Jednom sam cak nasao neki No Name, tj pisalo na njemu samo Vajkrem, a proizvodjac mozda negde dole sitnim slovima. Socijala pakovanje, socijala nalepnica, ma ceo je izgledao socko, ali ukuuuuus... najbolji! A kostao je nesto tipa 30 dinara... Nazalost, sledeci put kad sam isao nije ga bilo i do sada ga nisam vise nasao nijednom pa sam presao na Winny.
 Ovi Milli, Muller i slicni ne mogu ni da primirisu "Winny" vajkremu koji je duplo jeftiniji. Jednom sam cak nasao neki No Name, tj pisalo na njemu samo Vajkrem, a proizvodjac mozda negde dole sitnim slovima. Socijala pakovanje, socijala nalepnica, ma ceo je izgledao socko, ali ukuuuuus... najbolji! A kostao je nesto tipa 30 dinara... Nazalost, sledeci put kad sam isao nije ga bilo i do sada ga nisam vise nasao nijednom pa sam presao na Winny. Ta dva proizvoda su moje prve asocijacije na Segedin, kad je počela ta kupomanija hrane odande, tamo negde krajem 80-ih. Mi smo kupovali hranu tamo, a mađari ko blesavi ovde kupovali Vegetu i alkohol od 96%, trebao im je za pravljenje neke njihove radže.
 Ta dva proizvoda su moje prve asocijacije na Segedin, kad je počela ta kupomanija hrane odande, tamo negde krajem 80-ih. Mi smo kupovali hranu tamo, a mađari ko blesavi ovde kupovali Vegetu i alkohol od 96%, trebao im je za pravljenje neke njihove radže.