Pomoooc :)
- Drale77
- Pridružio se: 14 Feb 2013, 18:19
- Garaža: Renault Megane RS Trophy
Re: Pomoooc :)
Preskocio sam to pitanje,ne zameristarac vujadin napisao:Kako li S3 podnosi plin?

Lifes A Gamble...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel si ga vozio? U kakvom je stanju eS?
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
- Drale77
A probao sam ga malo samo,dosta su skepticni po pitanju probe i slicno...videcu kako mogu(a moram) otici da ga proverim do ovlascenog servisa,cisto sa mi savest bude mirna iako mi kilometraza i ostalo deluju realno...
Pa dobar je relativno,nisam primetio neke tragove havarisanja i slicno,motor radi lepo,cuje se kao i svaki tfsi agregat,ima zimske gume
i naravno to i servis bi mu odmah odradio,sto je sigurno sigurno...posle planiram da mu ubacim jos par stvarcica,ali prvo da ga pazarim 
Pa dobar je relativno,nisam primetio neke tragove havarisanja i slicno,motor radi lepo,cuje se kao i svaki tfsi agregat,ima zimske gume

Lifes A Gamble...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Odličan je auto S3, srećno s kupovinom!
Drale77 napisao:A probao sam ga malo samo,dosta su skepticni po pitanju probe i slicno...videcu kako mogu(a moram) otici da ga proverim do ovlascenog servisa,cisto sa mi savest bude mirna iako mi kilometraza i ostalo deluju realno...
Pa dobar je relativno,nisam primetio neke tragove havarisanja i slicno,motor radi lepo,cuje se kao i svaki tfsi agregat,ima zimske gumei naravno to i servis bi mu odmah odradio,sto je sigurno sigurno...posle planiram da mu ubacim jos par stvarcica,ali prvo da ga pazarim
kako skepticni po pitanju probe, to moraju da ti dozvole. i u ovlasceni lepo nek ga precesljaju i uzduz i popreko.
sto bi morali da ti dozvole? tako su drugu slupali auto dok su divljali da vide dal je dobar...
ja sam prodao A3 bez da sam dao kupcu da proba, rekao sam mu kad mi da pare moze da ga vozi i ima 24h da vrati auto u istom stanju ako mu nesto ne odgovara... uz to nisam hteo da mu spustim ni 50eura od cene koja je pisala u oglasu.
ne razumem zasto bi ja davao svakom da mi drnda i isprobava auto, a da pritom ne znam dal ima i 300eura u dzepu ili je dosao samo da se provoza malo... naravno pregled sam dopustao samo u ovlascenom
posto je jedan doveo majstora koji je hteo da ga drzi u blokadi jedno minut da vidi koliko dimi,ili neku slicnu glupost...kad tog "majstora" nisam ubio necu nikog.
ja sam prodao A3 bez da sam dao kupcu da proba, rekao sam mu kad mi da pare moze da ga vozi i ima 24h da vrati auto u istom stanju ako mu nesto ne odgovara... uz to nisam hteo da mu spustim ni 50eura od cene koja je pisala u oglasu.
ne razumem zasto bi ja davao svakom da mi drnda i isprobava auto, a da pritom ne znam dal ima i 300eura u dzepu ili je dosao samo da se provoza malo... naravno pregled sam dopustao samo u ovlascenom

- Drale77
Pa ja sam nesto planirao ako sve bude ok,da oteram u ovlasceni,dao bi im neki depozit ili tako nesto,za nedaj boze,pa ako i tamo bude sve ok,da pazarim,to je to
Ne smem ga uzeti dok ga ne pogledaju,za svaki slucaj...

Lifes A Gamble...
Objasni mi majke ti kako ne mora da se proba auto?ADrei napisao:sto bi morali da ti dozvole? tako su drugu slupali auto dok su divljali da vide dal je dobar...
ne razumem zasto bi ja davao svakom da mi drnda i isprobava auto, a da pritom ne znam dal ima i 300eura u dzepu ili je dosao samo da se provoza malo... naravno pregled sam dopustao samo u ovlascenomposto je jedan doveo majstora koji je hteo da ga drzi u blokadi jedno minut da vidi koliko dimi,ili neku slicnu glupost...kad tog "majstora" nisam ubio necu nikog.
Ne kupujes rukavice za cepanje drva nego auto. Hocu da upalim da vidim da li ne dimi da li se gasi bez drmanja da li rade grejaci ako je hladnije. Da vidim u kakvom je stanju trap.....
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
rekoh ti, dosao neki klinac i drugu slupao auto, on nije imao kasko pa se posle natezao sa njegovim roditeljima(koji nisu ni znali da mali kupuje auto) da mu plate popravku, uglavnom nimalo lepo iskustvo.
lepo sam ti rekao, ja te provozam ako ti se svidi auto, kako ide i sl. das pare i imas 24h da odlucis dal ces da ga kupis ili vratis auto u istom stanji i dobijes pare nazad... ne znam sta tu nije jasno, ako je ozbiljan kupac ovo ce mu savrseno odgovarati
bolje ce upoznati auto za 24h nego za 10min, slazes se?
ne prodajem ni ja rukavicee nego trebam dam auto nekom koga prvi put vidim u zivotu i nemam pojma dal ima i 300eura u dzepu ako na primer slupa auto, ili ne daj boze zakaci felnu...
lepo sam ti rekao, ja te provozam ako ti se svidi auto, kako ide i sl. das pare i imas 24h da odlucis dal ces da ga kupis ili vratis auto u istom stanji i dobijes pare nazad... ne znam sta tu nije jasno, ako je ozbiljan kupac ovo ce mu savrseno odgovarati

ne prodajem ni ja rukavicee nego trebam dam auto nekom koga prvi put vidim u zivotu i nemam pojma dal ima i 300eura u dzepu ako na primer slupa auto, ili ne daj boze zakaci felnu...
A on treba tebi da veruje da ces da mu vratis pare?
Ako covek hoce da proba sto da ne,sednes na suvozacko malo se provozate i to je to
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Ako covek hoce da proba sto da ne,sednes na suvozacko malo se provozate i to je to
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
ako mi ne veruje neka ode i kupi drugi, vrlo prosto
skoro sve sto ga zanima moze da vidi i kad sedi na suvozacevom mestu... deckom koji je sestri kupio A3 mi je sad bas dobar drug iako smo se tad prvi put videli i oni su odusevljeni autom, sto znaci da sam siguran da nece moci da nadje ni jednu manu... a razlog zasto ne moze da vozi auto dok ne da pare sam vec naveo.

skoro sve sto ga zanima moze da vidi i kad sedi na suvozacevom mestu... deckom koji je sestri kupio A3 mi je sad bas dobar drug iako smo se tad prvi put videli i oni su odusevljeni autom, sto znaci da sam siguran da nece moci da nadje ni jednu manu... a razlog zasto ne moze da vozi auto dok ne da pare sam vec naveo.
Poslednja izmena od ADrei u 24 Avg 2013, 00:53, izmenjeno 1 put ukupno.
ADrei napisao:rekoh ti, dosao neki klinac i drugu slupao auto, on nije imao kasko pa se posle natezao sa njegovim roditeljima(koji nisu ni znali da mali kupuje auto) da mu plate popravku, uglavnom nimalo lepo iskustvo.
lepo sam ti rekao, ja te provozam ako ti se svidi auto, kako ide i sl. das pare i imas 24h da odlucis dal ces da ga kupis ili vratis auto u istom stanji i dobijes pare nazad... ne znam sta tu nije jasno, ako je ozbiljan kupac ovo ce mu savrseno odgovaratibolje ce upoznati auto za 24h nego za 10min, slazes se?
pa pravo da ti kazem ni ja nekom klincu ne bih dao, vec nekom iskusnijem, ali dobro. to sto je klinac budala ne znaci da ne moze neko da proba iole auto, ili barem ti da ga provozas gde on zeli.
a tu varijantu od 24 casa auto kod kupca prvi put cujem i teorijski mi je ok.
vec sam napisao da ga ja vozim gde god hoce i kako god on hoce.. cak sam spreman i da izadjem na autoput, napravim 30-40-50km i sl. da vidi kako se ponasa auto...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2