Sent from my GT-S5360 using Tapatalk
U SAT-u pise:Kuzmanovic napisao:Au koj smor. A jel moze nekako da se proveri da li je nastupila zabrana?
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk
Nema tu pravila i ograničenja kad je pratnja u pitanju. Na papiru možda nešto i postoji, ali u praksi, voze kako oni misle da treba i uvek će reći da je tako zahtevala situacija. Tako da možeš bez problema da nadrljaš, ako im se nađeš na putu.Nuki napisao:...po kojim pravilima se oni krecu ili za njih ne vazi nijedno ogranicenje?
E vidis, tako je bilo ranije i u Zrenjaninu i u Novom Sadu... Kad kazem ranije mislim pre 10 godina. A onda je policija krenula ostro da sankcionise takve postupke. Cak su poceli i da preteruju u tome, pa sakriju pandura i on samo gleda da SLUCAJNO neko nije pomislio da ne propusti pesaka. Ajd' u Zrenjaninu jos kako tako, ima divljaka koji nece namerno da stanu, ali u Novom Sadu nema vozaca koji nece pustiti pesake. Sad ne mora ni da radi policija nista, ljudi iz navike pustaju pesake. Shvatili su valjda to kao normalno i kao stvar kulture, a ne moranja.trojanac napisao:čim se ukazala prilika obišli me i prođoše kao da nema ni pešačkog ni pešaka. Još mi neki majmun svira što sam stao.
Ja, vidis, uopste nemam takvo misljenje o vozacima u NS. Niti su kulturni, niti kolegijalni a za zaustavljanje na pesackom nema potrebe da komentarisem-nista bolje nije nego u ostatku SRB.Texonja napisao:E vidis, tako je bilo ranije i u Zrenjaninu i u Novom Sadu... Kad kazem ranije mislim pre 10 godina. A onda je policija krenula ostro da sankcionise takve postupke. Cak su poceli i da preteruju u tome, pa sakriju pandura i on samo gleda da SLUCAJNO neko nije pomislio da ne propusti pesaka. Ajd' u Zrenjaninu jos kako tako, ima divljaka koji nece namerno da stanu, ali u Novom Sadu nema vozaca koji nece pustiti pesake. Sad ne mora ni da radi policija nista, ljudi iz navike pustaju pesake. Shvatili su valjda to kao normalno i kao stvar kulture, a ne moranja.trojanac napisao:čim se ukazala prilika obišli me i prođoše kao da nema ni pešačkog ni pešaka. Još mi neki majmun svira što sam stao.
Isto je i sa kacigama na skuteru... Pre 5-6 god u ZR svaki drugi bez kacige, sad svaki deseti.
Apsolutno tacno. Ja zivim u gradu i cesto idem peske i jednostavno nema propustanja pesaka, a kultura i kolegijalnost, ovo drugo u BG sam video x puta u NS skoro nikad. NS vozaci susuperboss napisao: Ja, vidis, uopste nemam takvo misljenje o vozacima u NS. Niti su kulturni, niti kolegijalni a za zaustavljanje na pesackom nema potrebe da komentarisem-nista bolje nije nego u ostatku SRB.