Da li ste i vi sreli lika u Ušću koji traži pare za gorivo?

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Re: Da li ste i vi sreli lika u uscu koji trazi pare za gori

Post od blaugrana »

Saša napisao:
Gaginh0 napisao:U NS uvek stoje na semaforu kod pozorista, leti kad mi je otvoren prozor i vidim cigancice to mi bude znak da zatvorim prozor i upalim klimu :mrgreen:
Tamo sam već par puta video jednog malog Cigu (pardon, Roma :) ) kako žonglira lopticama dok auti stoje na semaforu. Ljudima izgleda baš simpatičan pa mu stalno daju pare.

Tapatalk
Prosle nedelje su izgleda maznuli negde gajbu limuna, pa su njih troj‘ca imali zongliranje u pokusaju :mrgreen:

Inace, nikada ne dajem pare niti bilo sta drugo.
Vidim da ispred Caribica kod Spensa ordinira neki alkos kojem samo malo jos fali za lek ;-)
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ne znam da li sam spominjao, mada je lik iz druge price:
Perac stakala kod Metroa u Krnjaci, tj. na semaforu - izlazak na Zrenjaninski... ne smara i dobro opere. Kazes da neces pranje, zahvali se i ode. Svi (koji cesce prolaze) ga vec znaju, neki mu tutnu pare i bez pranja.

Inace, tim peracima dajem da peru uglavnom kada sam u Oktaviji, i to zadnje staklo, jer nema brisac, a ume da bude prljavooooo :D

TT
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Da li ste i vi sreli lika u Ušću koji traži pare za gori

Post od nikaragva »

Jbg, kurvi i prosjaka nikad nece nestati :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

pedja napisao:Ne znam da li sam spominjao, mada je lik iz druge price:
Perac stakala kod Metroa u Krnjaci, tj. na semaforu - izlazak na Zrenjaninski... ne smara i dobro opere. Kazes da neces pranje, zahvali se i ode. Svi (koji cesce prolaze) ga vec znaju, neki mu tutnu pare i bez pranja.

Inace, tim peracima dajem da peru uglavnom kada sam u Oktaviji, i to zadnje staklo, jer nema brisac, a ume da bude prljavooooo :D

TT
Taj decko,ne secam se kako se zove,pere fazon od 7 ujutru,do 10 uvece,maltene svaki dan :)
Opste je poznat :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

pedja napisao:Ne znam da li sam spominjao, mada je lik iz druge price:

TT
lik je najaci, ja mu uvek dam pare kad idem u metro :doubleup:
jedan drugar radio tamo negde u kraju i cesto im davao pare, jednom nije bio raspolozen i rekao mu je da nema vise ni dinar, nije dobio platu... mali je izvadio 200-300din i dao mu, kaze evo idi pojedi nesto pa kad primis platu daces mi... kralj :kezo: :rofl:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Tako je lik kupovao zvake, 55din. Izvadi 50 i pita malog afroa, koji tu visi i zicka kusur, da li ima 5 din? Mali izvadi u sekundi. Dobio je 200kinti...

Za ovog sto nije primio platu, ocekivao sam ono : nema vise, gradim kucu, nemam ni dinara... i odgovor: pa zar preko mojih ledja? :D

TT
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Meni je samo žao one jadne dece koju Ciganke vuku sa sobom kad prose. Svaki dan gledam tu jednu mladu Ciganku na semaforu/raskrsnici bul. Zorana Đinđića i Omladinskih brigada (Novi Beograd), izgleda da joj je to "stalno radno mesto" - nosi na vratu dete koje možda ima godinu dana (ako ne i manje), a ono jadno polugolo, prljavo, uhvatilo se njoj za glavu i spava tako, bilo da je sunce i 40 stepeni napolju, vetar, kiša, svejedno... Život mi se smuči kada to vidim ali ne dam im pare jer ako daš - to im je samo razlog više da i dalje budu tu i maltretiraju jadnu decu. Ne znam kako neko od nadležnih ne reaguje i oduzme im ih, stvarno ne zaslužuju da budu roditelji. To je pored samog MUP-a Novi Beograd, opštine i drugih institucija, siguran sam da ima neko ko je nadležan i za takve stvari, ali svi prolaze, ignorišu i prave se da ne vide... :twisted:
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ne postoji u narodu svest sto se toga tice...
Da se uradi neka emisija na 1. kanalu,Pinku,Prvoj...
Da se emituje na svakom jacem kanalu svakih 6 meseci,da ljudi znaju sta se desava tu...
Ovako,ljudi pojma nemaju,sazale se i time omogucavaju dalji razvoj tog kriminala...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Meni je naročito omražen jedan pripadnik manjinske zajednice koji ordinira na semaforu ispred Metropola. Ima ih mnogo tamo, onaj "kulturni i talični" (njegove reči) koji je uvek nasmejan i hvata na žvaku i jedna namrgođen, zarastao u bradu koji je na sve i agresivan. Njega sam ar puta hteo da bijem. I nisam jedini. Više puta sam gledao kako se vrata vozila otvaraju i kako ovaj beži preko ulice.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Mozda si video i mene pre neki dan :D

TT
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

paja napisao:Meni je naročito omražen jedan pripadnik manjinske zajednice koji ordinira na semaforu ispred Metropola. Ima ih mnogo tamo, onaj "kulturni i talični" (njegove reči) koji je uvek nasmejan i hvata na žvaku i jedna namrgođen, zarastao u bradu koji je na sve i agresivan. Njega sam ar puta hteo da bijem. I nisam jedini. Više puta sam gledao kako se vrata vozila otvaraju i kako ovaj beži preko ulice.
Ehh...Sta da ti pricam,kad vec sve znas :)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Kome mogu da se prijave ovakvi slučajevi maltretiranja i iskorišćavanja (ili bolje rečeno zlostavljanja) dece? Policiji? Da li obavezno moraju da izađu ako nazovem i prijavim kada je opet vidim? Stvarno to ne mogu da gledam, žao mi deteta, odmah nekako zamišljam kako bi bilo da je moje (ne dao Bog :ccc: ) u istoj situaciji... :(
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

To ti je tresenje prazne slame...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

To se i radi u sprezi sa policijom, nikako drugačije ne bi bilo moguće. Jednom sam na semaforu J.Gagarina i Gandijeve prisustvovao sceni kada momak od 30 godina na nekom maxi skuteru tipa Beverli 400 prilazi cigančićima na semaforu i napušava ih i šamara kako im je rekao da ne stoje na tom semaforu nego na nekom drugom i da se malo pokrenu, valjda ne žickaju dovoljno. To u sred leta naočigled i pešaka i vozača, svima otvoreni prozori, to se desilo na 2 metra od mene. Prošlo leto.
MASTEROFVELOSTER
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2013, 10:56

Post od MASTEROFVELOSTER »

Ja uvek imam u kolima neke bombone ili zvake i time ih samo ponudim ako su neki cigancici u pitanju i to uvek onako nezainteresovano stavi u dzep kao da sam mu dao govno a ne neki slatkis .
Slika
Odgovori