Laki021 napisao:Vidim nije se Floyd jos hvalio, pa cu ja

Pa i cekao sam tvoje misljenje...ja sam moje manje-vise vec izneo
Krivo mi je sto opet nisam uspeo da rezervisem M50d jer je interesovanje za novi X5 ogromno, posebno vikendom kad ljudi imaju visak slobodnog vremena. I ovaj 30d sam rezervisao dve nedelje unapred i jedva ugrabio termin.
Motor je pravi biser

Odusevio me u 330d a sad i u ovom. Mogu da zamislim kako ide novi 40d ili 50d

Mislim da Laki nije ocekivao da ce 50ks slabiji motor nego njegov da povlaci onako silovito.
Sto se potrosnje tice, malo je jaca zato sto je test auto koji se zustrije vozi ali mislim da je oko 9l sasvim izvodljiv prosek sa normalnom voznjom.
Laki021 napisao:Opet mislim da bi mu Adaptive Drive sa Anti Roll-om lego ko budali samar.
I malo vece felne. Ovaj je bio bas na "balonjarama"
Ji 4Tze napisao:Zar zvuk nije iz zvučnika?

Nije
Sto se potrosnje tice, licno sam se uverio u to sto Laki prica za njegov auto...mada on ima dosta km otvorenog puta. Naravno, stoji i to da se ovde vozi uglavnom "kao po jajima" za razliku od SRB. I meni auto u SRB trosi osetno vise nego ovde...
Ovaj X5 se sigurno drugacije vozi nego prosecno jer su uglavnom kratke relacije, skoro bez autoputa, dosta brdovitih magistrala u okolini garaze, kickuje se par puta (cesto ne zagrejan) u toku svake probne voznje pa naglo koci itd.
Iz mog iskustva, prosecna potrosnja na test automobilima je uvek dosta veca.