Sleeper (samo naizgled običan automobil)
Re: Sleeper (samo naizgled običan automobil)
ode tema u cabar... jos samo ja da okacim svoj auto i kazem da je sleeper, i moze lock 

Lepo sam ja rekao da mora malo i rdje da ima, ali ne vredi

Pozeljne su i ratkapne

A ovaj:

Nije mnogo 200konja Volvo V40 1.9 T-4 Exclusive ali za 500Eur-a da se covek slatko izivi...
Ili pak ovaj 200konja i 1000kila

Nije mnogo 200konja Volvo V40 1.9 T-4 Exclusive ali za 500Eur-a da se covek slatko izivi...
Ili pak ovaj 200konja i 1000kila

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
M3 motor, naravno. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jest al mi poznavaoci vidimo i znam. Mislis da bi moj ili tvoj cale/stric/ujak/teca znali? 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne bi znali jedino ako se zovu Filip Višnjić. Lotus Omega je totalni anti-sleeper.
- Day Walker
Onda M.M-ov Clio je sleeper u bukvalnom smislu... taj se retko kad probudi za voznju 
EDIT:
Ondak, ovako nesto
Saab 95 aero

I trenutno omiljeni

3000cc - 304ks
0-100: 6,2s

EDIT:
Ondak, ovako nesto
Saab 95 aero

I trenutno omiljeni

3000cc - 304ks

0-100: 6,2s
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ajd' se menjamo za motor, kočnice i malo oslanjanja. Sa 1,2 ćeš biti sleeper.dragan napisao:ode tema u cabar... jos samo ja da okacim svoj auto i kazem da je sleeper, i moze lock

Pssst spava pod drvetom.Day Walker napisao:Onda M.M-ov Clio je sleeper u bukvalnom smislu... taj se retko kad probudi za voznju
Evo recimo Clio 4 RS bi bio dobar sleeper.
Širim haos!
Ovo kvotirano je sustina.starac vujadin napisao:Sleeper je termin koji se mnogo češće koristi u tuning styling svetu i označava auto koji izgleda potpuno obično kao serijska verzija, čak nekad i u naizgled lošem stanju (rat racer) a u stvari ispod lima krije pojačan motor ili neku drugu tehničku poslasticu.

Kakva bre Lotus Omega ili GSi sa prethodne strane (GSi je klasican primer anti-sleepera koji je u poredjenju sa klasicnim Kadettom dupe i oko, kako spolja, tako i unutra)
Od forumaskih automobila, Dunx bi mogao da skine znak GTI i da stavi celicne felne sa ratkapnama i imao bi 100% sleepera. Ustvari, VW je uvek GTI verzije Golfa pravio takvim da se spolja ne razlikuju puno od standardnih, dok su npr kroz istoriju Opel i Ford uvek dizajnirali nasvirane automobile tako da se vec na prvi pogled vidi o cemu se radi. (sto ja ipak vise i volim, iako jeste cool imati sleepera, jer sto si stariji sve ti vise prilici da imas sleepera nego neki vizuelno napucani auto)
... i naravno MM-ov, ali iz drugog razloga, navedenog.

Poslednja izmena od Texonja u 11 Jan 2014, 11:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
Teske reci s obzirom da je NJKV "Das GTI" u pitanju, ali nebitno, fakat bi bio sleeper, jer kad ga vidis de-badged i sa ratkapnama, mislio bi da je u pitanju standardni Golf 1.6 ili slicno, a to je sustina sleepera.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
Pa valjda mora i neke sportske performanse da ima da bi bio sleeper?
0-100 za 8s i nije nesto

0-100 za 8s i nije nesto
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker