Gesendet von meinem GT-I9505
Veruj mi da je volan odličan u ovom autu i adekvatan enterijeru . Drugačije je skroz kad vidis uzivo i kad sednes ( ja probao pa seo mao pre par dana ) . Ni meni na slikama ne deluje bas nesto , izgledao mi je kao da je prevelik , pa onda ono prosirenje na donjem delu obruča i sl. .Kuzmanovic napisao:Stvarno je izdominirao Benz, osim volana kog i dalje ne mogu da svarim.![]()
Samo treba imati na umu da je S klasa poslednja izasla, tako da treba sacekati BMW-ov odgovor. Audi necu ni da spominjem, ionako ce ostati isti.
Sasvim moguce da si u pravu, ipak si ti sedeo u njemu dok ja komentarisem sa slika.NidzaV8 napisao:Veruj mi da je volan odličan u ovom autu i adekvatan enterijeru . Drugačije je skroz kad vidis uzivo i kad sednes ( ja probao pa seo mao pre par dana ) . Ni meni na slikama ne deluje bas nesto , izgledao mi je kao da je prevelik , pa onda ono prosirenje na donjem delu obruča i sl. .Kuzmanovic napisao:Stvarno je izdominirao Benz, osim volana kog i dalje ne mogu da svarim.![]()
Samo treba imati na umu da je S klasa poslednja izasla, tako da treba sacekati BMW-ov odgovor. Audi necu ni da spominjem, ionako ce ostati isti.
Da me ne shvatis pogresno da ti ja sad nesto solim pamet i sl. samo prenosim utiske .