2015 Mercedes GLC (X253)
Re: 2015 Mercedes GLC (X253)
Iznenadjen sam koliko su ga na kraju dobro realizovali.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Slažem se u potpunosti. Ista stvar kao sa x1. Mada se ovde vidi na prvoj slici sličnost da glk. Ali svakako je lepRisto napisao:Lep auto, dobar su posao uradili. Iako je izgubio smek i individualnost koju je imao GLK, rado bi ga vozio
Sa strane mi mnogo liči na Q5
Odlican
Vidim na DE konfiguratoru da je 9G tronic menjac standard ali smara kao i kod svih svaba sto prvo izbace dva motora a onda trebas da cekas god - dve za nesto jace.

Vidim na DE konfiguratoru da je 9G tronic menjac standard ali smara kao i kod svih svaba sto prvo izbace dva motora a onda trebas da cekas god - dve za nesto jace.
Preterali su stvarno sa farovima
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
A kako su krenuli slicno ce da bude sa centralnim konzolama.
Malo su te slike iskrivljene, pa far sa S kupea deluje kao da je manji od onog sa B klase, te deluje da su vise slicni, nego sto zaista jesu, ali generalno je dizajn farova bas slican, da neko ko se ne razume ni ne razlikuje.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Na slikama nema B klase.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Stilski je sličan s GLA, bolje da su napravili nešto u "kockastom" fazonu. GLK je bio mnogo dobra fora na točkovima, prepoznatljiv među gomilom suv konfekcije.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je baš GLK bio nekako neupadljiv pored Q5. Čak mi je i X3 koji mi se ne sviđa puno, lepši od njega.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
GLK bas ima smeka, onako kockast, jedini je izgledao ozbiljno u toj klasi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Meni se GLK sviđao kad je izašao, kasnije mi se nekako ogadio, previše malen ili šta već. Sad mi liči na neki dostavnjak.
Što se GLC tiče, odlično su ga uradili, mada opet im zameram što prave previše slične farove. Lepi su ti farovi, ali dajte malo drugačije, ima tu varijacija.
Što se GLC tiče, odlično su ga uradili, mada opet im zameram što prave previše slične farove. Lepi su ti farovi, ali dajte malo drugačije, ima tu varijacija.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... IfN_YPCZ-k
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...