Kupovina RANGE ROVER SPORT-a

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Re: Одг: Kupovina RANGE ROVER SPORT-a

Post od pavle »

Pa za te pare Vujadine, bolje da se uzme x5 ili Ml, a ne glk...Veci auto za istr pare,manje vise, jedino su x5 i ml skuplji za eksplatisanje... Mislim znam da za 20k moze da se uzme glk 2009,10 sa 80,90 km, Ali jbg ljakse sam...Sto da za iste pare vozim manje,a ne veci auto
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Re: Kupovina RANGE ROVER SPORT-a

Post od starac vujadin »

Onda ok ;)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Tebi je svaka treca izjava kontradiktivna prethodnoj :)

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Jao
Prikačeni fajlovi
uploadfromtaptalk1416099069225.jpg
uploadfromtaptalk1416099069225.jpg (49.79 KiB) Pogledano 2106 puta
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Xepoj87 napisao:Tebi je svaka treca izjava kontradiktivna prethodnoj :)

Tapatok za Vindovz
Pa ovo sam mislio ako se RR izbaci iz price, a u ponudi su Glk,Ml i X5Slika...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Kakva tema...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

pavle napisao:
member napisao:Sa 5000e/meseno ne treba niko ni da pridje RR . A momak je student,pred njim ima jos mnooogo drugih vaznijih stvari i zivotu tako da je ova prica oko RR mlacenje prazne slame...
Pa kakve veze ima da li sam student ili ne sa RR??? Sem ako za voznju Rangea moras da imas faks, a ne smes da budea apsolventSlika Slika ... I mislim da malo preterujes, ne kupujem ja mlazni avion, ili jahtu... Mislim normalno da za nekog RR treba brdo para, a to je za one sto kostaje 11,12 000 evra, sigurno da za njih treba jos toliko da budu u ok stanju, ali ako kupis RR za od 20k pa na vise ne verujem, da ima tolikih ulaganja... Ali razmislicu u svakom slucaju i onako planiram da kupujem kola posle zime sledece godine, tako da cu jos jednom da razmisli da li to ili nesto drugoSlika
Ja ti pricam iz iskustva kako ide sa skupim igrackama,a ti to dozivljavas kao da ti drzim predavanje. Uopste je nebitno da li si student ili ne, poenta moje price je da ako imas 23godine pred sobom imas drugih prioriteta. RR je auto za ljude koji su sredili bar 80% bitnih stvari u zivotu. Bar ja tako dozivljavam RR.
Da se razumemo,i meni su roditelji kupili prvi auto(gornja klasa) ,nisam ga sam zaradio,tako da znam u kakvoj si poziciji. Iz krajnje dobre namere ti kazem da izaberes neki "normalniji" auto. Ima vremena za RR.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Oduzmi jedno R :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Zameni prvo sijalicu koja ne radi na Alfi,pa tek onda razmisljaj o RR :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Upadam kao padobranac, ali uzevši u obzir šta želiš od sledećeg auta, ne mogu a da ne spomenem Jaguar XF. ;-)
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ti s tim Jaguarom postaješ gori nego A3 sa Audijem :)

On bar u šali pomene i druge automobile...
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Pa morao sam kada sam video šta želi od sledećeg auta. ;-)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ako mu je budzet 20k eura, ne treba ni da se priblizava Britancima, Rangeu posebno.
To je ok budzet za ok auto c segmenta.

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Velja napisao:Oduzmi jedno R :)
member napisao:
pavle napisao:
member napisao:Sa 5000e/meseno ne treba niko ni da pridje RR . A momak je student,pred njim ima jos mnooogo drugih vaznijih stvari i zivotu tako da je ova prica oko RR mlacenje prazne slame...
Pa kakve veze ima da li sam student ili ne sa RR??? Sem ako za voznju Rangea moras da imas faks, a ne smes da budea apsolventSlika Slika ... I mislim da malo preterujes, ne kupujem ja mlazni avion, ili jahtu... Mislim normalno da za nekog RR treba brdo para, a to je za one sto kostaje 11,12 000 evra, sigurno da za njih treba jos toliko da budu u ok stanju, ali ako kupis RR za od 20k pa na vise ne verujem, da ima tolikih ulaganja... Ali razmislicu u svakom slucaju i onako planiram da kupujem kola posle zime sledece godine, tako da cu jos jednom da razmisli da li to ili nesto drugoSlika
Ja ti pricam iz iskustva kako ide sa skupim igrackama,a ti to dozivljavas kao da ti drzim predavanje. Uopste je nebitno da li si student ili ne, poenta moje price je da ako imas 23godine pred sobom imas drugih prioriteta. RR je auto za ljude koji su sredili bar 80% bitnih stvari u zivotu. Bar ja tako dozivljavam RR.
Da se razumemo,i meni su roditelji kupili prvi auto(gornja klasa) ,nisam ga sam zaradio,tako da znam u kakvoj si poziciji. Iz krajnje dobre namere ti kazem da izaberes neki "normalniji" auto. Ima vremena za RR.
Pa znas kako ja gledam na to, da kupim sledeca kola u istoj klasi, nema poentu da predjem na klasu vise to je opet minorna razlika.. Jer ako npr uzmem da gledam razliku bmw 3 i bmw 5 - to je po mom misljenju minorna razlika u velicina, ne menja mi nista... Onda sam shvatio da prava promena predstavlja neki dzip, kabrio ili kupe... I onda sams hvatio daje najbolje da kupim neki dzip npr kao primarno vozila, i neku alfu kabrilolet, kupe za vikend, Ja sam odusevljen 159 ali ja vozim skoro 2 godine, i malo me hvata monotonija, a i hocu da probam druge alfe, i alfa mi ne bi bila auto za svaki dan, ne bi je drndao stalnoSlika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mislis ok nov auto C segmenta?
Posto za 20k moze odlican polovni
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika