Velja napisao:Oduzmi jedno R

member napisao:pavle napisao:member napisao:Sa 5000e/meseno ne treba niko ni da pridje RR . A momak je student,pred njim ima jos mnooogo drugih vaznijih stvari i zivotu tako da je ova prica oko RR mlacenje prazne slame...
Pa kakve veze ima da li sam student ili ne sa RR??? Sem ako za voznju Rangea moras da imas faks, a ne smes da budea apsolvent

... I mislim da malo preterujes, ne kupujem ja mlazni avion, ili jahtu... Mislim normalno da za nekog RR treba brdo para, a to je za one sto kostaje 11,12 000 evra, sigurno da za njih treba jos toliko da budu u ok stanju, ali ako kupis RR za od 20k pa na vise ne verujem, da ima tolikih ulaganja... Ali razmislicu u svakom slucaju i onako planiram da kupujem kola posle zime sledece godine, tako da cu jos jednom da razmisli da li to ili nesto drugo

Ja ti pricam iz iskustva kako ide sa skupim igrackama,a ti to dozivljavas kao da ti drzim predavanje. Uopste je nebitno da li si student ili ne, poenta moje price je da ako imas 23godine pred sobom imas drugih prioriteta. RR je auto za ljude koji su sredili bar 80% bitnih stvari u zivotu. Bar ja tako dozivljavam RR.
Da se razumemo,i meni su roditelji kupili prvi auto(gornja klasa) ,nisam ga sam zaradio,tako da znam u kakvoj si poziciji. Iz krajnje dobre namere ti kazem da izaberes neki "normalniji" auto. Ima vremena za RR.
Pa znas kako ja gledam na to, da kupim sledeca kola u istoj klasi, nema poentu da predjem na klasu vise to je opet minorna razlika.. Jer ako npr uzmem da gledam razliku bmw 3 i bmw 5 - to je po mom misljenju minorna razlika u velicina, ne menja mi nista... Onda sam shvatio da prava promena predstavlja neki dzip, kabrio ili kupe... I onda sams hvatio daje najbolje da kupim neki dzip npr kao primarno vozila, i neku alfu kabrilolet, kupe za vikend, Ja sam odusevljen 159 ali ja vozim skoro 2 godine, i malo me hvata monotonija, a i hocu da probam druge alfe, i alfa mi ne bi bila auto za svaki dan, ne bi je drndao stalno