Crossover - do 20k
Re: Crossover - do 20k
To si u pravu za torziju, samo što ovaj qq nije suv kod koga je torzija prednost. Pojam suv-a je baš dosta širok.
Takođe, ne delim mišljenje da je torzija udobnija, naportiv.
Takođe, ne delim mišljenje da je torzija udobnija, naportiv.
Teško da je udobnija, ali jednostavnija, jeftinija i da omogućava veći gepek, svakako jeste.
Tapatalk
Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kod autmobila nije udobnije jer tu važe druga merila udobnosti, a kod suv-jeste ako se iole koriste za ono za šta su napravljeni, jer torzija omogućuva veću visinu vozila i samim tim hod ogibljenja. Duži hod ne znači samo po sebi i veću udobnost, ali kada se vozi po makadamu i off road onda je to jeste udobnije rešenje u osnovi, pogotovu za one koji sede pozadi. Malo se više ljuljaju, ali im je udobnije.
Nesto gledam i razmisljam, mislim da cu gadjam model sa najjacom opremom. Mislim da vredi dodati tih par hiljada e za sve opcije koje nudi.
Ali i dalje cekam lepo vreme da organizujem test voznju, cisto da bude sve u elementu, da mi vreme ne pokvari utisak.
Ali i dalje cekam lepo vreme da organizujem test voznju, cisto da bude sve u elementu, da mi vreme ne pokvari utisak.
Umesto najjače opreme bolje je napraviti balans dobrog motora i dovoljno dobre opreme. Još nisam video spisak opreme u kojem nema neka teška glupost ili realno nepotrebna stvar.
- starac vujadin
Što bi čekao lepo vreme...ja bih suv baš probao po kijametu - sve da se proba.
Iskreno, meni oprema znaci mnogo vise od motora, jednostavno takav sam. A najjaci paket opreme nudi razne komoditete koji mozda nekom nista ne znace, a meni ipak znace, od automatskog parkiranja, preko 4 kamere koje snimaju vozila sa svih strana, preko beskontaknih brava, polukoznih sedista sa grejacima pa do panorama krova...Tu mi se od opreme ne svidjaju te sine na krovu koji mi ne trebaju ama ni malo a i vece felne, tj neudobnija voznja.
Cekam lepo vreme jer kad je tmurno, onda je sve tmurno pa i sam subjektivni osecaj dok vozis. Tesko ce tad vozilo izvuci neko wow efekat iz mene...
Sto se kijameta tice i "suv" karakteristika, ne ocekujem nista od toga jer osim povremenim izleta po zemlji, nasipu pored reke, taj auto drugo nece ni videti od terenske voznje....
Cekam lepo vreme jer kad je tmurno, onda je sve tmurno pa i sam subjektivni osecaj dok vozis. Tesko ce tad vozilo izvuci neko wow efekat iz mene...
Sto se kijameta tice i "suv" karakteristika, ne ocekujem nista od toga jer osim povremenim izleta po zemlji, nasipu pored reke, taj auto drugo nece ni videti od terenske voznje....
- starac vujadin
Nisam baš mislio na off road vožnju jer ti ne bi ni dali da drndaš demo vozilo kojekuda već na ponašanje u uslovima kiše, vlažnog vremena, susnežice - ležanje, kočenje, izmene pravca, a to je sve kritičnije kod džipa nego kod auta.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Crossover - do 20k
Mislim da covek ni ne gleda 4x4 tako da dzaba kijameta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
Jbgga, nekad priđem stvarima suviše ozbiljno, a on hoće automatsko parkiranje... 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Crossover nema poente bez 4x4.. Moje misljenje

Bolje je imati ga nego NE

Brzine idu u H-a !!!

ma ja hocu sve za novca koliko imam, dovoljno mi je stresan zivot, sto ga ne bih sebi olaksao sa primera radi automatskim parkiranjem kad je ionako ceo auto jako nepregledan iz svih uglova, a to napominju u svim review koje sam ogledao...
Nikad nisam video kako uzivo izgleda automatsko parkiranje,ali po klipovima na netu cini mi se da to radi jedino ako ima duplo vise mesta nego sto je potrebno za auto. A u takvim situacijama nije problem parkirati se
- starac vujadin
Ja kad dođem u stanje da ne mogu sam da uparkiram auto više neću voziti.
Veliki retrovizori i senzori su dovoljnii za parkiranje šlepera. Zadnja kamera je korisna jer pomaže da se priđe na par cm. Sveostalo je nepotrebno i za mene beskorisno.