Aj da budemo realni, ovo si napisao, veze s vezom nema.QASHQAI napisao:gavran napisao:A zbog čega te ovo opterećuje, ti kupuješ auto zbog sebe a na glasu ćeš biti onako kako se sam budeš ponašao. Po istioj logici zbog čega amnestirati Audi, ni njegovi vlasnici barm kod nas nisu na ništa boljem glasu, čak naprotiv, em što važe za bahate dodatno važe i za neznalice i kompleksaše koji "skupo plaćaju prepakovani VW koji je u stvari Škoda" samo zbog znaka na haubi, pa to recimo mene uopšte nije odgovorilo od kupovine jer sam imao svoje razloge (koji nemaju veze sa pomenutim) zbog čega sam se baš za njega odlučio i do dana današnjeg se nisam pokajao.QASHQAI napisao:Pozdrav,
(iako je realno serija 3 tu verovatno mnogo bolja kupovina po pitanju voznje, ali zbog loseg glasa bmw vozaca ne zelim u isti kos sa njima)
Iskljucio sam i audi i bmw iz istog razloga. A spomenuo sam bmw jer je on realno tu najbolja kupovina ali cu od nje odustati jer znam kako svi gledaju vozaca istih a da budemo realni 99% njih su jako bahati, bezobrazni i nekulturni.
Zato i idem na merc, mislim da jos nisu stigli skorojevici da upropaste taj brend.
Nemacki polovnjaci 2013 godiste, merc, bmw, a4
Re: Nemacki polovnjaci 2013 godiste, merc, bmw, a4
Aj da budemo realni i da zivimo u Srbiji a ne negde daleko i da realno znamo stanje u Srbiji i ko je seo u koja kola. Mozda van Srbije nije tako, ali ovde jeste, realno i to svi znamo. Uostalom pogledaj novinske clanke, oko udesa, ubijenih, slupanih, pregazenih pesaka...90% ili bmw ili audi kao krivac za to (tj vozac istih a to dovodi do onog sto sam napisao, realno)
Mozda se ne slazes sa mnom, ali ovu temu sam ja otvorio sa pitanjem koje mene zanima, nisam ni zeleo da ulazim u ove price sta je bolje i zasto jer sam znao da ce se naci neki ideoklepac da mi velica jednu ili drugu marku vozila i da pljulje druge....
Dakle, moje misljenje, tj odgovor na pitanje clana na temi koju sam ja otvorio. Ne vidim smisao tvog komentara na moj odgovor.
Ne slazes se? Ok cool, tako i ja imam pravo na svoje misljenje.....a i ne vidoh neke argumente da nisam u pravu (a i ne trazim ih niti zelim o tome sad)
Mozda se ne slazes sa mnom, ali ovu temu sam ja otvorio sa pitanjem koje mene zanima, nisam ni zeleo da ulazim u ove price sta je bolje i zasto jer sam znao da ce se naci neki ideoklepac da mi velica jednu ili drugu marku vozila i da pljulje druge....
Dakle, moje misljenje, tj odgovor na pitanje clana na temi koju sam ja otvorio. Ne vidim smisao tvog komentara na moj odgovor.
Ne slazes se? Ok cool, tako i ja imam pravo na svoje misljenje.....a i ne vidoh neke argumente da nisam u pravu (a i ne trazim ih niti zelim o tome sad)
Besmisao, potpuni besmisao, kao i ocigledno besmisleno otvaranje teme...
Imamo pobednika u najglupljem razlogu izbora auta!
Poslednja izmena od Laki021 u 25 Sep 2015, 14:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Za tu cifru mozes gledati najnoviju c klasu 200cdi, zar ne, ako si vec naklonjen mecki, a za umerenu voznju je sigurno bolji od bmwa i audija koji su stariji generacijski.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Mislim da se najnovija C klasa pojavila tek 2014 godine i cena joj se kreće 30+ hiljada u zavisnosi od opreme i motora.
Jedino restilizovan model prethodne C klase 2013 godište al to je ista priča kao sa A4 što se tiče aktuelnosti modela.
Sada....sve zavisi od budžeta. Ako budžet omogućava tih 30.000 evra onda bolje najnoviju C klasu 2014 godište za 30+ hiljada nego CLA 2013. godište za 28+ hiljada.
Ako je pak budžet do 20 hiljada e onda se BMW nameće kao najbolja kupovina definitivno, ako se zbog opisanih subjektivnih razloga ipak preferira Mercedes onda C klasa FL prethodne generacije.
Nešto peto nema...
Jedino restilizovan model prethodne C klase 2013 godište al to je ista priča kao sa A4 što se tiče aktuelnosti modela.
Sada....sve zavisi od budžeta. Ako budžet omogućava tih 30.000 evra onda bolje najnoviju C klasu 2014 godište za 30+ hiljada nego CLA 2013. godište za 28+ hiljada.
Ako je pak budžet do 20 hiljada e onda se BMW nameće kao najbolja kupovina definitivno, ako se zbog opisanih subjektivnih razloga ipak preferira Mercedes onda C klasa FL prethodne generacije.
Nešto peto nema...
Rad je stvorio čoveka, a nerad.......gospodina
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mislim da je još veći favorit u disciplini "najnepismenija tema na forumu".Laki021 napisao:Besmisao, potpuni besmisao, kao i ocigledno besmisleno otvaranje teme...

Ne vidim koliko planira da da, 33 ipo je klot C200CDI.Ivan napisao:Za tu cifru mozes gledati najnoviju c klasu 200cdi, zar ne, ako si vec naklonjen mecki, a za umerenu voznju je sigurno bolji od bmwa i audija koji su stariji generacijski.
Послато са GT-N7100
- Ivan
U nemackoj je najnoviji c200cdi oko 25-26.000e, cak ih i kod nas mozes birati za 30.000e.
P.s. pricam za mlade polovnjake kojih vec itekako ima.
Послато са GT-N7100
P.s. pricam za mlade polovnjake kojih vec itekako ima.
Послато са GT-N7100
Poslednja izmena od Ivan u 25 Sep 2015, 15:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Taj deo bar ne dolazi od vlasnika teme (posto je ovo njegova tema!!!).starac vujadin napisao:Mislim da je još veći favorit u disciplini "najnepismenija tema na forumu".Laki021 napisao:Besmisao, potpuni besmisao, kao i ocigledno besmisleno otvaranje teme...
Ali otvori temu sa nekom kao dilemom, nakon sto dobije odredjene savete, on bukvalno nakon 3 sata preseca na potpuno drugu stranu (mislim da jedino za pomenuti Merc nije imao savete), nakon 10 postova na forumu vredja sve vlasnike preostala dva brenda... Bukvalno deluje kao da je tema otvorena sa namerom da provocira. Ako se toliko obazire na te stvari ja bih se dobro zapitao zasto, samo se bojim da ne ukalja reputaciju Mercu kupovinom istog, a to mu je na kraju krajeva najbitnije ocigledno... Budi faca, kupi domaci Fiat!
Ali ipak zna da skorojevici voze BMW i Audi.starac vujadin napisao:Mislim da je još veći favorit u disciplini "najnepismenija tema na forumu".Laki021 napisao:Besmisao, potpuni besmisao, kao i ocigledno besmisleno otvaranje teme...

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pogledao sam cenovnik sa sajta kod nas. U DE po konfiguratoru pocetna je 36 ipo, ne znam na koju foru si nasao 10k jeftiniji, osim ako ne mislis na polovnjake.Ivan napisao:U nemackoj je najnoviji c200cdi oko 25-26.000e, cak ih i kod nas mozes birati za 30.000e.
Послато са GT-N7100
Inace ladno je to 1.6 motor, ja nisam imao pojma.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ram oko prozora nije odlika kupea pobogu, ima ga (tj. nema) i na starijim SUV modelima
Boringly average, but also perfect for school run mums
Uglavnom je asocijacija na kupe, a ne na SUV.
- Ivan
Odakle ti ideja da uopste mislim na salonske primerke kada tema jasno kaze polovnjak 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Napisao si najnoviji, to se moglo odnositi i na model kao model, a i na ganc vozilo