Ukratko, šta posle civica 2002 do 6000, 6500?

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Milan
Reactions:
Pridružio se: 29 Apr 2012, 16:50

Re: Ukratko, šta posle civica 2002 do 6000, 6500?

Post od Milan »

Hvala druže, videh ga, sve se prati :)

Ali ako budem uzimao civica a svakako se penalim na njega najviše, biće to ipak hatch.

Danas sam bio nešto u Bg-u i ispred nekog lokala je stajao c4 picasso. Moram da priznam da mi je uživo delovao mnogo moćno, moderno i lepog enterijera, malo sam zagledao. :) A i manji je nego što deluje na slikama, odprilike kao kombi. Šta mislite o njemu, kakva su iskustva ljudi koji ga voze ili su vozili? Deluje mi kao auto koji može da se koristi stvarno u više namena i za single čoveka, i za akcije u prirodi (što često praktikujem), i za porodicu jednog dana i sl. Pogotovu mi se sviđa svetlo plavi, prelep je. Ima jedan u oglasima sa braon kožom iznutra, stvarno izgleda preterano lepo, sa nekom full opremom.

E da, pošto sređujem auto za budućeg vlasnika, našao sam polovne kedere za svega 10e po komadu. Raspitivao sam se o tome na mojoj temi... A toliko sam se cimao oko toga, umesto jednostavno da sam nazvao otpade... Kada sam se raspitivao, trio mi je msm predlagao da uzmem novi koji su tipa bili 100ak e, tada sam mislim i odustao od potrage :D
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... a-civic-18
Ovaj lepo izgleda, prelepa boja, a i cini se u ok stanju.

Sto se tice Picassa, smatram ga odlicnim porodicnim autom, ali mu ne vidim poentu ako se ne koristi njegova glavna prednost - prostor, a skontah da ti on i nije bitan. Btw, ne znam bas kako ces se navici na voznju tog auta, pogotovo posle Honde. Drugar ima C4 (obican doduse, a Picasso ne moze biti bolji sigurno), relativno cesto ga vozim i taj auto nema nikakav osecaj na volanu, a pritom nije ni udoban recimo kao C5. Njegov je doduse najslabiji dizel, ali ja svakako ne vidim nista zanimljivo u voznji tog auta. A sve ovo ce ti verovatno posle H biti jos izrazenije.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Milan
Reactions:

Post od Milan »

elMaestro napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... a-civic-18
Ovaj lepo izgleda, prelepa boja, a i cini se u ok stanju.
Da, da, video sam i njega. Samo trpam u favouritse. :) Privlačan je poprilično, mislim da ga do sada nisam video u ovoj boji. Nažalost, dok ne dobijem keš za moj ne mogu nikakvu akciju da preduzmem po pitanju interakcije sa prodavcima. Sutra tj danas radim, prekosutra poliranje i fotkanje i nadam se da je u roku od par dana u oglasima pa ćemo da vidimo kakva je potražnja. :)

Slažem se sa tobom po pitanju korišćenja prostora, o tome sam i sam razmišljao. Deluje mi i nepregledno sa vozačevog mesta, doduše, ovako samo spolja.

Btw, jedno pitanje, možda neko zna odgovor. Zašto se na mobilnoj aplikaciji polovniautomobili.com ne vide favoriti sa kompa? To mi je baš glupo.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

U isto vreme gledas Civic i Citroen autobus? :glavomuzid:

:pardon:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Milan
Reactions:

Post od Milan »

Delija napisao:U isto vreme gledas Civic i Citroen autobus? :glavomuzid:

:pardon:
Samo razmatram sve opcije, ljudski je. :)

Već barem 2 godine kada vidim civica kažem "evo ga moj sledeći automobil", velika je to ljubav. Ali ne valja biti ni u čemu isključiv, uvek treba videti bigest value for the money. :)

Btw, stvarno nije baš toliko velik, možda pre kombi nego autobus. :D
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

Ma za svoj novac kupi šta se tebi sviđa a ne drugima, nije samo Honda auto.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Ma naravno da ne mora Honda, ali gleda dva totalno drugacija auta kojima su jedina zajednicka stvar 4 tocka :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Dobar je Picasso. Ali što neko već reče, nikakav osećaj za volanom. Imamo mi par Citroena službenih. Sem C5 ni jedan nisam voleo da vozim. Radije uzmem Fabiu nego C4.

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Milan
Reactions:

Post od Milan »

Delija napisao:Ma naravno da ne mora Honda, ali gleda dva totalno drugacija auta kojima su jedina zajednicka stvar 4 tocka :)
Ja mislio da imaju zajedničko i volan, enterijer, sedišta, karoseriju, izgled, gepek i još po nešto. :P

Mislim, malo preteruješ, nije baš da je tolika razlika, kola su kola.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Milan napisao:Mislim, malo preteruješ, nije baš da je tolika razlika, kola su kola.
Pogresio si forum - ovo je za tebe :)
http://www.ana.rs
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Milan napisao:
Delija napisao:

Mislim, malo preteruješ, nije baš da je tolika razlika, kola su kola.
A honda je hondaSlika

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Dobar je Picasso, ima finu liniju i tražen je kao polovnjak, za razliku od "običnog" C4. Ok je kao opcija.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Civic i c4 picaso su potpuno dva razlicita tipa automobila, i koncepcijski i po kvalitetu i po voznji. Svi svhatili da covek hoce opet hondu ali noviju. Sad iskoci c4 bus kao opcija

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Daleko je Picasso od busa. Različite su koncepcije, ali Picasso nije veliki mpv da bi to mnogo uticalo na kvalitet vožnje. U nečemu je bolji Picasso, u nečemu Honda. Potpuno je normalno da čovek evoluira u mišljenju i da želi što bolje za sebe.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Nisu to patike pa sa kupiš par za trčanje, par za basket, par za šetnju... Kupuješ jedan auto da ti završi x poslova, u nekim aspektima će biti gori negde bolji. Ja sam se lomio između CRV i Superba, naizgled nemaju veze jedan sa drugim ali oba bi radila posao za porodična putovanja. Znam tačno u kojim situacijama je koji bolji ali na kraju kupuješ samo jedan.
Odgovori