Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
Re: Golf VII 1.2 TSI 86
Pa da nema onda valjda ne bi bilo moguce ubacivanje u prvu bez ubacivanja u ler, mislim da je drugi razlog zasto tu mora laganije.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moze da udje, ali malo teze. Ja nisam video razliku izmedju Juga (kad je vec pomenut), Astre i Civica - kod svakog je nekad upao lako, nekad teze, a nekad je i zakrcao - uvek sam izbegavao da to radim. Ne znam koji bi drugi razlog mogao da bude osim sinhrona.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Na 10 kmh sigurno nece da zakrci, mozes da ga ubacis kako hoces. Danas gledao, on je na 10 kmh u drugoj ispod 1000 o/min, tako da nista ne treba ni ocekivati.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Delija
- Kontakt:
U stvari, da, to je bas sporo - brzina hoda 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Citao sam i da jaci TSI (od 140ks) imaju isti problem. Jedina stvar je u tome sto sada, u mojoj 1.4 80hp fiesti, kada "nabodes" gas pri 10 na sat, ona je takodje "umrtvljena" ali opet zivlja nego TSI koji sam probao.
Ne verujem da ce biti problem da se to savlada, ako budem mogao, pre kupovine cu da rentiram auto 1 dan kako bih video moze li se problem prevazici. Inace sam ga uocio samo jednom, za ukupno 4 test voznje, svaka od po 2 ili 4 sata.
Ne verujem da ce biti problem da se to savlada, ako budem mogao, pre kupovine cu da rentiram auto 1 dan kako bih video moze li se problem prevazici. Inace sam ga uocio samo jednom, za ukupno 4 test voznje, svaka od po 2 ili 4 sata.
Taj problem je svakako izrazeniji kada je upaljena klima. Tako da ako probas, probaj sa klimom. I to nije problem koji ima samo taj motor, vec velika vecina turbo benzinaca i dizela, narocito manje zapremine.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Valjda više ne postoje menjači bez sinhrona.
TT
TT
Mislim da je to sa Fićom nestalo. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Tam 4500 poznatiji kao Dajc ih nije imao. Zato se koristio međugas i dva puta stiskalo kvačilo pri promeni brzine 

Pa il je tam ili deutz? Ili tam po licenci dajca?
Tam po licenci dajca.
Tako sam i probao i tako cu opet da probam. Trebace mi nedelja ili dve da se organizujem za voznju pa javljam utiske. A cuo sam bas i to, da svi sada turbo motori imaju slicno ponasanje, osim ako nisu bas jaki.Markoni napisao:Taj problem je svakako izrazeniji kada je upaljena klima. Tako da ako probas, probaj sa klimom. I to nije problem koji ima samo taj motor, vec velika vecina turbo benzinaca i dizela, narocito manje zapremine.
Tapatalk Post
- Delija
- Kontakt:
Nisu skroz bez sinhrona, ali je sinhron za 2>1 ocigledno osetno slabiji - inace bi bez problema morao da "upadne" u prvu i sa 20-30 km/h, a to nije ni blizu tako.Heinz napisao:Valjda više ne postoje menjači bez sinhrona.
Nisam kamiondzija

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Moj stari i dalje vozi kadet E iz '85. Kod njega ne moze bez silovanja dok ne stanes, iako prva brzina i nije toliko kratka da bi nastala neka havarija ako slucajno ubacis pri 50 u prvu.Markoni napisao:Mislim da je to sa Fićom nestalo.
Tapatalk Post