ljudi o cemu bre pricate, pa gomila vozaca ne bi znala ni tocak sa probusenom gumom da zameni...
sve to sto spominjete, pola majstorske radionice mozete da imate u autu, da izucavate sta se i kako dijagnostifikuje i menja i igrate se majstora, ili mozete jednostavnije da uplatite par hiljada dinara amss-u ili nekim predstavnistvima odredjenih proizvodjaca i da imate besplatnu intervenciju ili bar odvozenje do najblizeg servisa i ne igrate se mehanicara...
ne kazem da je to lose, ali sad ispade nesposoban onaj ko ne zna i nepripremljen onaj ko ne moze da na putu odradi polugeneralnu u najmanju ruku...
ja volim da amaterski prchkam po autu, i znam neke stvari da uradim, ali mi ne pada napamet da se upustam u neke ovde napisane price...dao sam 2-3 hiljade dinara i uplatio neku renoovu akciju ( posto jelte vozim reso a ne neke nekvarljive marke

) i imam besplatan dolazak na teren i ako je nemoguce otkloniti kvar slepanje do najblizeg servisa za dz, i ne razmisljam.
za par stotina hiljada koliko imam iza sebe samo jednom sam imao potrebu popravke auta u slucaju da ne moze da upali, i to ne bih mogao sam da uradim jer se radilo o senzoru na zamajcu za kojeg iako znam kako izgleda niti sam mogao da pridjem da nesto uradim, niti sam imao zamenski deo...
pored najosnovnijeg alata za zamenu tockova ( iako nemam rezervni tocak vec onu bocicu ) i baterijske lampe zimi uvek imam dodatne kablove za paljenje i cebe, i to je to...
i ne vidim poentu tolikog mudrovanja o popravkama na terenu...