Znao sam da si SRBENDA.Bax napisao:Imam opancice, u drugom autu je sajkaca.
Šta vam je obešeno na retrovizor
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Sta vam je obeseno o retrovizoru
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Šta vam je obešeno na retrovizor
Nemam ništa pošto ne volim da mi bilo šta zaklanja vidik i titra pred očima. Ranije sam kačio jelkice, ali sam im onda pronašao bolje mesto.
Texonja napisao:Da, Ogi, sacuvace te od crnog deteta koje izlazi iz septicke jame u Opovu i oblaci se u odelo svoje majke... vabi na sex... jase svinju i mase rukom kao ono dete sa pastete... gura bobice u usi...
Od toga sigurno cuva, a za ostalo ne garantujem.

Ja bih to nekim propisom i zabranio, jer drmusanje tih visuljaka u perifernom vidnom polju zatupljuje vozaca, tj odlaze reakciju na stvarna zbivanja sa desne strane -npr istrcavanje dece...

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Srpska zastava 150x100mm, kupljena u manastiru Zica, stoji od davnina..., samo menja retrovizor 

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Никада ништа.
Непримерено ми је да ми ретровизор служи као "носач крста". Још кад видим оне владичанске од десет сантиметара.....све мислим кад човек отвори врата
прво ће тамјан да ме окади
У колима имам мале иконе Богородице Тројеручице и престону икону Христа, обе из Хиландара, као и икону Свете Петке, али на само мени видном месту.
Непримерено ми је да ми ретровизор служи као "носач крста". Још кад видим оне владичанске од десет сантиметара.....све мислим кад човек отвори врата
прво ће тамјан да ме окади

У колима имам мале иконе Богородице Тројеручице и престону икону Христа, обе из Хиландара, као и икону Свете Петке, али на само мени видном месту.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Imam brojanicu, iz manastira Kovilj valjda, dobio na poklon kada sam uzeo auto.
Imam Krst okacen, a jelkicu kacim na rucicu za ukljucivanje svetala.
Ja stilu imam 2 krsta i ne shvatam ovo prozivanje oko vere ( da se razumemo nisam neki vernik,slavim slavu,idem u crkvu par puta godisnje i to je to). Jedan sam ja kupio jos u prvom razredu u nekoj crkvi na ekskurziji,sva deca su to uvek kupovala i svi ti krstici su mi se pogubili jedino je ovaj nekako uvek bio negde u mojoj sobi tako da sam ga okacio i u kola, a drugi mi je keva kupila na ostrogu
U golfuu stoji sundjer bob i isto jedan krstic jos od poslog vlasnika...
U golfuu stoji sundjer bob i isto jedan krstic jos od poslog vlasnika...
- FitnessGuy
- Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56
Iznenadio sam se koliko ima nas što ne kačimo ništa na retrovizoru.
Mislio sam da sam jedan od retkih kojima smeta bilo šta zakačeno ispred vidnog polja.

You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Krstic i nekad jelkica.
Ne znam zasto shvatas da je to prozivanje oko vere. Po meni kacenje krsta o retrovizor nema nikakve veze sa verom.stefanan napisao:Ja stilu imam 2 krsta i ne shvatam ovo prozivanje oko vere

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
И ја имам опанчиће.Ogi napisao:Znao sam da si SRBENDA.Bax napisao:Imam opancice, u drugom autu je sajkaca.

Niko nema prava da ponižava bilo koga, da se razumemo. Vera je vrlo intimna stvar, i to nije nešto što bi iko smeo da ponižava.stefanan napisao: ...ne shvatam ovo prozivanje oko vere ( da se razumemo nisam neki vernik,slavim slavu,idem u crkvu par puta godisnje i to je to)....
Ja samo imam problem da povežem ljudsku veru sa krstom koji visi na retrovizoru
Tj. sumnjam da taj krst ima ikakve veze sa verom, kao intimnom emocijom u čoveku. Vera je zajednička imenica, i nije je lako definisati ni objasniti
Nikoga ne želim da uvredim, i svako ima prava da okači šta god želi u auto i na auto
- BobRock
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014
Nemam nista okaceno, nervira me kad u pregradi od vrata imam nesto, a kamoli da mi visi neki luster u kolima 

@McGruja
+1
+1