Zenski auto + automatski menjac
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Re: Zenski auto + automatski menjac
Ranije automatici u Renoa nisu vazili za kvalitetne, bar po mom iskustvu sa Megane-om iz 2001.
Kakvi su sad, ne bih znao reci (valjda ne furaju vise AL4/DP0 menjace).
Kakvi su sad, ne bih znao reci (valjda ne furaju vise AL4/DP0 menjace).
Tesko je naci dobar automatik kod tih manjih automobila, pre svega sto ih je malo kod nas a drugo sto su se generalno takva manja kola slabije i proizvodila sa autom. menjacima dok su neka ozbiljnija kola po difoltu iz fabrike izlazila kao takva.
ok je to sto hoces automatika ali bojim se a ti ne zada vise muka nego olaksica tokom eksploatacije..... npr. oglasi u CH su puni automatika sa pokvarenim menjacima ili bar nekim problemima vezanim za isti, to se tamo kupuje za bagatelu, 90% onih koji i uvezu takav auto uzmu bas taj pokvaren i onda pitaj boga kako ga srede, vrv po fazonu "drzi vodu dok majstori odu" pa bih se ja pre ogranicio na nesto sto se vec vozi kod nas, jos bolje ako je kupljen kod nas nov i sto je ovde odrzavano nego li na nesto sa placa npr.
ok je to sto hoces automatika ali bojim se a ti ne zada vise muka nego olaksica tokom eksploatacije..... npr. oglasi u CH su puni automatika sa pokvarenim menjacima ili bar nekim problemima vezanim za isti, to se tamo kupuje za bagatelu, 90% onih koji i uvezu takav auto uzmu bas taj pokvaren i onda pitaj boga kako ga srede, vrv po fazonu "drzi vodu dok majstori odu" pa bih se ja pre ogranicio na nesto sto se vec vozi kod nas, jos bolje ako je kupljen kod nas nov i sto je ovde odrzavano nego li na nesto sa placa npr.
Ne bi ovo eliminisao bez obzira na godine, deluje ok a vrv moze cena malo dole
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... en-polo-14
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... en-polo-14
lepo izgleda samo ne znam po cemu je jedinstven u evropi ? a cenu ne bih komentarisao 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Zbog kilometraže, ipak je to auto star 15 godina.
Ovaj Polo stvarno deluje kao dobra varijanta.
Ovaj Polo stvarno deluje kao dobra varijanta.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Misli na automatski menjač I kombinaciju boja. Kilometraza tu ne pravi ne bitan faktor jedinstvenosti, jer preko I te kako ima auta niskih km
Posle posla da bacim pogled kakav je taj menjač. Ako su ljudi generalno zadovoljni, kupuj I stavljaj katanac na temu.
Posle posla da bacim pogled kakav je taj menjač. Ako su ljudi generalno zadovoljni, kupuj I stavljaj katanac na temu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Mozda zbog koznih sedista, nemam pojma. Pa za auto od tacke A do tacke B ispunjava sve uslove za gradski auto kojim se komotno moze odputovati negde. Jeftino odrzavanje, ima servisa i delova, klasican automat koji je pouzdan i ne kvari se ako se redovno odrzava, mala kilometraza. Jedina mana mu je cena mada mislim da moze i mora to bar za hiljadu dole, mada, ako je bas sve u top stanju nije greota dati i malo vise para.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sumnjam za iljadu, al 500 može
Obavezan servis menjača. Još nije u srpskoj tintari da se aut.menjač servisira na svakih 60-80k.
Obavezan servis menjača. Još nije u srpskoj tintari da se aut.menjač servisira na svakih 60-80k.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Iljadu bi bilo lepo a 500 je realno. Da, menjac obavezno na servis. Treba videti taj auto i sta je radjeno na njemu i kada.
vidjao sam ovakve polo po stranim oglasima i sa aut. menjacem i sa koznim sedistima tako da je daleko od jedinstvenosti.... najveca mana ovog auta je motor posto je ovaj 1,4 vw prilicno los, a menjac naravno mora redovno da se servisira tj menja ulje i filter sto kod nas nije bas ustaljena praksa mada gledajuci koliko je u CH autombila sa losim menjacima a verujem da ih oni bar odrzavaju, onda izgleda ni to odrzavanje nije presudno
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da, ima ih sa lošim menjačem. A ima ih mnogo više sa ispravnim menjačem, koji se i dalje kotrljaju bez problema. Nema potrebe za tolikom isključivošću.
There are 10 kinds of people in the world:
Ovo otvara neke druge teme kao - koja je to tajna veza izmedju muskarca i VW? Neka nedokuciva, kao izmedju zena i cipela? 
Ne zelim ovaj polo.
Da je cena bolja, presla bih preko svega, ali je na to nekako i skup.

Ne zelim ovaj polo.
Da je cena bolja, presla bih preko svega, ali je na to nekako i skup.
ja licno vw uopste ne volim tako da kod mene ta tajna veza ne postoji 

Imam priliku da kupim ovakav, samo malo mladji za oko 3000eur.
Ali je manuelni.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... olo-16-tdi
...slobodno obaspite paljbu...
Ali je manuelni.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... olo-16-tdi
...slobodno obaspite paljbu...

evo na brzaka jos dva jedinstvena u evropi sa oglasa
vole nasi ljudi da izmisle nesto vrv u pokusaju da opravdaju nerealnu cenu