Pomoć na putu
Re: Pomoć na putu
Sestra je pre neke dve godine zvala Amss za auto koji prokuvao na granicnom prelzu. Posto je bilo oko 1 ujutru, oni su rekli da im radionica na Presevu krece oko 6 da radi i da mora da se saceka do tad (pretpostavljam da svi tako rade van redovnog vremena).
Ja stigao za nesto vise od 3 sata iz Sd i sacekao ih, bili su korektni, ali nisu videli sta je bio problem(crkla prva brzina na ventilatoru), samo dopunili vodu i auto je radio.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ja stigao za nesto vise od 3 sata iz Sd i sacekao ih, bili su korektni, ali nisu videli sta je bio problem(crkla prva brzina na ventilatoru), samo dopunili vodu i auto je radio.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Za koliko dana se dobija kartica AMSS-a?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Nemanja92
- Pridružio se: 06 Sep 2018, 23:09
- Garaža: Mercedes C180 Coupe
Ako se dobro secam odmah se dobija na licu mesta kartica, samo nije aktivna odmah, tj ne moze na onu njihovu aplikaciju da se prijavi sa njom
Dobio sam mail sa potrvdom o članarini, valjda je dovoljno da se pokaže ako ne stigne kartica pre puta.
Vaše članstvo u AMSS sa brojem članske kartice XXXXX, za vozilo sa registarskom oznakom XXXXX je aktivirano/produženo i važi do 10.06.2021.
U prilogu se nalazi potvrda o godišnjoj članarini AMSS.
Važno obaveštenje: Članski materijal (u kojem se nalazi i članska/platna kartica AMSS) se dostavlja poštom, na kućnu adresu isključivo novim članovima koji nemaju DinaCard člansku-platnu karticu. Članovi koji su dobili DinaCard člansku-platnu karticu dobijaju samo potvrdu o produženoj članarini, koja se nalazi u prilogu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da odgovorim sam sebi.
Za korišćenje članskih pogodnosti ne morate imati karticu kod sebe. Svi relevantini podaci se nalaze u potvrdi o godišnjoj članarini AMSS.
Dovoljno je da pozovete Operativni centar AMSS na broj telefona 1987 ili iz inostranstva na broj (+381 11) 333 12 00, koji su na raspolaganju 24 sata dnevno

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da, meni nisu tražili ni karticu, niti da išta potpišem za intervenciju. Samo je tablica bitna.
T-T
T-T

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Kako ste zadovoljni sa AMSS i Atlasom? Razmisljam da uzmem jedno od ova dva dok traje popust, pa me zanimaju iskustva.
- pedja
- član 001
Ja sa AMSS nisam imao problema, u firmi ili privatno. Jedino što su uveli da članarina važi za vozača, a ne za vozilo, tako da mogu praviti problem ako npr žena nema članarinu, a ja nisam u vozilu, prilikom prijave problema.
Za firmu to nije problem, važi za vozilo i firmu, bez obzira ko vozi.
T-T
Za firmu to nije problem, važi za vozilo i firmu, bez obzira ko vozi.
T-T
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja sam uplatio onu zlatnu clanarinu prosle godine, ove nisam jer ne idem nigde
Zato sam npr. uplatio mini kasko u dunavu, sa rizikom kradje.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je i sa ADACom, vazi za vozaca, bez obzira koje vozilo vozi.
Gesendet von meinem SM-T510 mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-T510 mit Tapatalk
- pedja
- član 001
Ovde važi za vozača i vozilo. Dakle, ako imaš dva vozila, moraš imati dve kartice. Ako su dva vozača = četiri kartice.
Mada, realno se možeš provući sa jednom po vozilu, jer pitaju samo za vozilo, kad prijavljuješ.
T-T
Mada, realno se možeš provući sa jednom po vozilu, jer pitaju samo za vozilo, kad prijavljuješ.
T-T
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
A kako ide sa AMSS ako imaš članarinu, a u nekom trenutku prodaš auto (koji je prijavljen tokom registracije za čalanarinu)?
Članarina koliko vidim važi na vozača? Ili to znači da on mora da bude u (prijavljenom) vozilu?
Članarina koliko vidim važi na vozača? Ili to znači da on mora da bude u (prijavljenom) vozilu?

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!