stejer napisao:Nisam hteo da obeshrabrujem pre nego sto ga pogledas, ali se slazem sa svim sto su napisali gore. Ja bih rekao da mu se npr. prednje desno krilo ne voli sa haubom, al to se sve bolje pregleda uzivo.
Zbog toga ću i ići da pogledam, nije mi daleko, a i da vidim da li je moguće da se neko bavi tim glupostima.Ne razumem šmknkanje slika, a uživo se sve vidi.
Realno za te pare sta i ocekivati, hocu reci da je za te pare mozda i korektna kupovina, ako ti ne smeta sto nema klimu. Ako je i bio lupan mislim da ti je bitnije da je on mehanicki ispravan, a to da li krilo stoji malo ovako ili onako manje vise nije bitno, uvek mozes otici kod limara da ti to lepo uklopi.
Za manje od 1500 traziti perfektan auto malo je suludo.
Upravo sam išao da ga pogledam, na blic samo jer je počela kiša....Sve što stoji u oglasu tako je.Čak i ta leva strana koja je izgledala čudno na oglasu je normalna.Ima par ogrebotina od gradske vožnje, ali nije poliran i maskiran, sve što ima vidi se.
NemanjaOOOO napisao:Realno za te pare sta i ocekivati, hocu reci da je za te pare mozda i korektna kupovina, za manje od 1500 traziti perfektan auto malo je suludo.
da ima klimu vredeo bi te pare, sve i da tebi ne treba klima suludo je kupiti auto bez klime jer za godinu-dve nece vredeti nista ako ga uopste i mozes prodati
To stoji, bice teza prodaja, ali moze i da naleti neko opet ko ne voli klimu, poznajem dosta takvih, koji imaju i ne pale, ima ljudi kojima ne prija jednostavno. Za 2-3 godine opet ce se navi neko da da jedno 1000e za tog pola, ne verujem da mu cena moze nesto preterano vise pasti ispod 1000e za 2-3 god.,pa sve i bez klime.
jako su retki danas oni koji ne zele klimu, ok ne koriste je to je nesto drugo ali svakako nekad im ipak zatreba a 99% ljudi hoce da je ima, ja prvi je nekoristim po gradu skoro pa nikad jer mi nema svrhe zbog kratkih relacija, ali ovo sto ste naveli, crn auto+koza+siber=sauna
Srpski kupac kaze mora da ima klimu. Onda mu crkne deo od 30-50e ne treba vise klima, koji ce mi. Muka mi od tih.
Ovaj Polo lagano vredi 1500e. Ali prodavac koji pise ima klimu a zna da nema, i koji postavlja slike iz ogledala u oglas je za mene teski prevarant.
dag81 napisao:Srpski kupac kaze mora da ima klimu. Onda mu crkne deo od 30-50e ne treba vise klima, koji ce mi. Muka mi od tih.
Ovaj Polo lagano vredi 1500e. Ali prodavac koji pise ima klimu a zna da nema, i koji postavlja slike iz ogledala u oglas je za mene teski prevarant.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Išao sam danas i razgovarao sa prodavcem.Biću iskren, odmah sam pogledao tu stranu auta koja je bila sumnjiva i stvarno ništa nisam video, a i lik mi je još preko telefona jutros rekao da nema klimu.U čemu se tu radi zaista ne znam.
Ja za auto 2002. godište B segmenta ne bih dao preko 800 eura. 1000 maks, ako mi se baš svidi. Bez klime, meni vredi 0 evra. Kod nas je ta starudija žestoko precenjena.
Pre 2 godine sam prodao Clia II 2004, za 1500 evra, jedva, sa potpuno novim kvačilom i predihtovanim motorom (slinio na poklopcu) i vrlo dobrim gumama.
Taj Clio sam kupio 8 godina star, za 2900.
Za 1500 do 2000 evra bih gledao Punta Classic 2010.
Meni ta oprema u tom Polu ništa ne bi značila, pa čak i da ima klimu.
Lako može taj šiber da krene da prokišnjava... Kožna sedišta su meni veliki minus.
Crna kola sam uvek izbegavao. Kad sam kupovao novog Punta, bilo je može odmah crni sa lagera, ali sam ipak čekao 2 nedelje da stigne bilo koji druge boje.
Na tu cifru za koju se prodaje dodaj registraciju, tablice , prenos, veliki servis..... Plus nema servisnu istoriju.... verujem da ga je uzeo za 300€ u švici...
BigMazzy napisao:Na tu cifru za koju se prodaje dodaj registraciju, tablice , prenos, veliki servis..... Plus nema servisnu istoriju.... verujem da ga je uzeo za 300€ u švici...