Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Vozio sam X-traila sa ovim motor i odgovorno tvrdim da ovo nije tačno.dzonic87 napisao: 13 Jul 2020, 14:14 Ja nisam uspeo da nađem nikakve velike probleme 1.6dci agregata, a tražio sam dosta zbog kupovine XTrail-a. Čak iznenađujuće, ovaj agregat, je dovoljan za normalnu vožnju ovog, malo težeg, SUV-a.
Boldovao sam na šta mislim, motor je veoma slab za tu veličinu tj težinu modela. Nisam bio vlasnik pa nemam iskustva sa potencijalnim tehničkim problemima.icanik88nis napisao: 13 Jul 2020, 23:58Mislis na velike probleme ili na to da je dovoljno jak motor?Woodoo napisao:Vozio sam X-traila sa ovim motor i odgovorno tvrdim da ovo nije tačno.dzonic87 napisao: 13 Jul 2020, 14:14 Ja nisam uspeo da nađem nikakve velike probleme 1.6dci agregata, a tražio sam dosta zbog kupovine XTrail-a. Čak iznenađujuće, ovaj agregat, je dovoljan za normalnu vožnju ovog, malo težeg, SUV-a.
icanik88nis napisao: 11 Jul 2020, 11:17Pa isti motor, iste kodne oznake je u pitanju, e sad da li se razlikuje, mozda ih radili u različitim fabrikama pa je kod njih ok, za nissan ne znam, ali je to motor iste kodne oznake...dzonic87 napisao:Jel u piranju isti motor koji se ugrađuje u Xtrail, QQ? Koliko vidim u Nissan-u su se pokazali skroz okej (iako ne puca od snage u većem modelu), čak ih na zapadu dosta cene (i zbog 4x4)
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk