Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Imaš akciju za CX-30 popust 1300 eur, nema veze koji paket opreme.dispy napisao: 23 Feb 2021, 21:38 Uh, sve me vuče ka mazdi... Ne znam kakve (da li) popuste daju, ali čak i u osnovnoj opremi sa doplatom za boju je ozbiljna cena. Ja se nadah da ću da prođem i ispod 20k, ali teško. Možda prolongiram malo kupovinu do proleća narednog onda, ili da uhvatim neki popust krajem godine ako bude.
Kad se odlučiš def i spremiš lovu javi se pa ćemo videti šta gde može. Dam ti neke kontakte.dispy napisao:Uh, sve me vuče ka mazdi... Ne znam kakve (da li) popuste daju, ali čak i u osnovnoj opremi sa doplatom za boju je ozbiljna cena. Ja se nadah da ću da prođem i ispod 20k, ali teško. Možda prolongiram malo kupovinu do proleća narednog onda, ili da uhvatim neki popust krajem godine ako bude.
Koliki može da vredi astra moja sa 2 godine starosti i 30-ak hiljada pređenih? Garancija je 4 godine, oprema neki prosek, nije klot ali ništa spektakularno.
Mala digresija, na mazdi 323 sam naučio i da vozim, '91. godište, kupio je ćale novu. 2001. kad sam imao 12 godina sam već redovno vozio sa ocem, zaustavi me policija, na putu gde nikad nije bila... Nisu mogli da veruju, objasni im ćale da dobro vozim, da ne pravim gluposti, I pustiše nas, naravno on seo da vozi.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Q3 bolji za dalji put? Prostor?Day Walker napisao: 23 Feb 2021, 23:41 Ne prodajem svoju, al fakat je da sa Q3 putujemo svuda.
Malo mi i nedostaje da provozam Mazdu van Bga.
Sad ce i prvi servis a ja ni 9.000km nisam presao.
Sent from my iPhone using Tapatalk